Speltips Greuther Fürth – Osnabrück 26/5: Full fart framåt

Simon Pålsson Publicerat: 26 maj 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

2. Bundesliga åker vidare på tisdagen den 26 maj 2020 där mötet mellan Greuther Fürth och Osnabrück blir svårt att hålla sig ifrån.

  Rygga vårt speltips hos Bethard!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Gratis stream av Borussia Dortmund – Bayern München: Läs mer här! Den som vill får därutöver 600 kronor att spela för med 100 kr insatta hos Unibet.

Satte ni er ner i tv-soffan i helgen för att följa den tyska ligaomgången i såväl Bundesliga som 2. Bundesliga? Om ni gjorde det, och började dagen redan tidigt på lördagen, såg ni förmodligen John Guidetti stå för en riktigt svag insats för sitt Hannover 96.

På andra sidan stod ett lag som imponerade ännu mindre, nämligen Osnabrück. Periodvis tog man över tillställningen och man hade mycket riktigt 2-1, men föll sedan igenom och förlorade med hela 4-2. Då fanns för övrigt John Guidetti inte på planen.

Men hur som helst tappade Osnabrück där chansen att på allvar få ordning på sin tabellplacering igen, för som det ser ut nu kan man stå inför en jobbig avslutning på den här säsongen. 2. Bundesliga är synnerligen jämn och väntas så vara hela vägen in i mål.

Just nu är det inte mer än två poäng till en nedflyttningsplats, varpå det alltså kan bli en riktigt tung avslutning på året för deras del.

Jämnt överallt i tabellen

Sju poäng högre upp i tabellen hittar vi ett Greuther Fürth som nu ligger som ett mittenlag, med visst slagläge på att ta sig upp. I deras fall har man ungefär samma poäng ner till en nedflyttningsplats som en uppflyttningsplats. Alltså mitt i smeten.

För att Greuther Fürth ska kunna göra någonting mer av den här säsongen behöver man vinna den här matchen. Då sätter man plötsligt press på ett antal lag över i tabellen, och det kan bli jämnt hela vägen in.

Det återstår trots allt sju-åtta omgångar att spela för merparten av lagen i 2. Bundesliga, där tabellen haltar något av ett Dynamo Dresden inte kunnat spela matcher efter omstarten.

Här tror vi att formen i båda läger talar för att det görs mål – och att man har förtvivlat svårt att inte släppa in några bollar. 0-0 blev det i för sig i höstas, men nu är förutsättningarna diametralt motsatta.

Båda lagen göra mål spelas till 1,66 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål
Odds: 1,66
Bolag: Bethard
Spelstopp: 18:30, tisdag 26/5
TV: 
Stream: