Speltips Hertha Berlin – Eintracht Frankfurt 13/6: Klassisk avsparkstid

Simon Pålsson Publicerat: 13 juni 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

15:30 på lördagseftermiddagen är det dags för det tyska mötet mellan Hertha Berlin och Eintracht Frankfurt i Bundesliga den 13 juni 2020.

  Rygga vårt speltips hos Coolbet – till fantastiskt odds!
Annons. Nya kunder hos Coolbet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Streama matchen kostnadsfrittoch få 1 000 kronor att spela för med så lite som 250 kronor insatta på ditt konto. Regler & villkor tillämpas.

Bundesliga har som bekant varit tillbaka i ett antal veckor nu, och det går att skönja vissa mönster i resultaten både på individnivå för varje lag, men också för ligan i stort. En sak är att hemmaplansfördelen inte alls spelar så stor roll som vanligt.

Det är en av sakerna som vi tar med oss inför lördagens möte mellan Hertha Berlin och Eintracht Frankfurt, där spelbolagen målar upp hemmalaget som klara favoriter på förhand.

Om vi ser till tabellen lever drömmen om att nå en Europaplats egentligen för hemmalaget, men den är väldigt avlägsen. Med fyra matcher kvar att spela känns det som att inget av lagen egentligen har så mycket att spela för.

Eintracht Frankfurt har sju poäng ner till kvalplatsen. Det ska man inte kunna tappa. Men för att helt avskriva den risken vore en eller ett par poäng till att föredra.

Vi rekar 1×2-spel i Bundesliga

Hertha Berlin har en helt otroligt lång skadelista och kommer till matchen med ett par synnerligen tunga tapp. Salomon Kalou har bränt sina broar och straffas nu för sitt beteende i samband med coronarestriktionerna. Där kan vi prata om ett synnerligen onödigt tapp av spelare.

Men det finns också andra spelare som inte kommer att kunna medverka nu. Thomas kraft, Santiago Ascacibar, Javairo Dilrosun och Luca Netz är borta. Men det finns också en tung risk att Matheus Cunha, Marius Wolf och Marcvin Plattenhardt inte spelar.

Här går det att slänga ett öga på numerären – det är alltså nio spelare som har nämnts nu – och bara den vägen konstatera att det här såklart vållar problem för hemmalaget.

I bortalaget är det bara Sebastian Rode, avstängd, som garanterat missar. Det är ett avbräck som Eintracht Frankfurt och tränaren Adi Hütter, känd från sin tid i RB Salzburg, kommer att kunna hantera på ett bättre sätt.

Hertha Berlin har med säkerhet vunnit sina två hemmamatcher efter omstarten och är alltid starka i Berlin. Eintracht Frankfurt å sin sida blandar och ger i resultat, varpå man inte är lätta att hantera ur ett spelperspektiv.

Vi rekar X (oavgjort) till hela 3,85 gånger såsen hos Coolbet. Det känns som att spelbolagen har halkat över lite väl till hemmalagets fördel.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: X (oavgjort)
Odds: 3,85
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 15:30, lördag 13/6
TV:  viaplay logo
Stream:  unibet logo