Speltips inför Bayer Leverkusen – Stuttgart 5/2: Tyskt onsdagsmöte

Simon Pålsson Publicerat: 5 februari 2020

Det är dags för den tyska cupen där Bayer Leverkusen på onsdagskvällen tar sig an Stuttgart från 2. Bundesliga.

Annons:

Det är åter fokus på Tyskland som gäller, och mitt i veckan spelas det cupfotboll. Med tidig avsparkstid ska vi se om hemmalaget Bayer Leverkusen kan göra vad man enligt spelbolagen ska lyckas med och slå ut Stuttgart. Inför sin hemmapublik gäller Bayer Leverkusen som solklara favoriter.

Detta trots att Bayer Leverkusen alltså föll borta mot Hoffenheim senast. I övrigt har man haft en ganska fin trend med starka resultat på slutet, med två raka vinster efter uppehållet. Nu har det i för sig varit mot två bottenlag i form av Paderborn och Fortuna Düsseldorf.

För motståndet står ett VfB Stuttgart som alltså spelar i 2. Bundesliga numera och som bara av den anledningen måste gälla som underdog här. Det är uppenbart att man är ett lag som inte riktigt är på samma nivå som Bayer Leverkusen.

Nu har man en fin trend med vinster sedan årsskiftet, men det är också klart att laget har en bit upp till att kunna gå in med hel självklarhet i Bundesliga igen.

Annons:

Målspel i cupen

Bayer Leverkusen har under en lång period haft ett stort övertag på VfB Stuttgart och då har det främst varit möten i Bundesliga. I sex av de sju senaste mötena är det nämligen Bayer Leverkusen som har gått segrande ur striden. I fem av matcherna har man dessutom hållit nollan.

Men just den här gången tror vi ändå att ett målspel kan vara lämpligt, eftersom det här är ett möte som spelas i cupen och då blir karaktären på matcherna inte sällan något annorlunda.

Snarare är det så att båda lagen visat en trend med insläppta mål på slutet – och när det är cupspel tror vi snarare på ännu mer lösa tyglar. Det gör att vi graviterar mot ett målspel inför den här matchen.

Båda lagen göra mål kan spelas till fina 1,63 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds: 1,63
Bolag: Unibet
Spelstopp: 18:30, onsdag 5/2
TV:  viasatfotboll logo
Stream:  viaplay logo

 

Annons:


Annons: