Speltips inför Bayern München – Eintracht Frankfurt 18/5: Sista tuffa testet

Simon Pålsson Publicerat: 17 maj 2019

Poplaget och succén Eintracht Frankfurt behöver skrälla ordentligt borta mot Bayern München för att nå Champions League via Bundesliga. Det öppnar för ett gott speltips.

Annons:

Det hade knappt gåt att konstruera en mer spännande avslutning på den tyska ligasäsongen än vad som väntar den här helgen. När nu 33 omgångar har spelats ska allt komma att avgöras och då är det skarpt läge för många lag, allra främst i toppskiktet. Där står det fortfarande inte klart vilka som blir ligamästare, vilka som tar sig till Champions League och vilka som får sörja i sommar. 

Vad vi vet är att Bayern München har det bästa utgångsläget med två poäng till godo på Borussia Dortmund i toppen. Med tanke på att målskillnaden är alldeles vansinnig i skillnad har laget nu allting i egna händer och det räcker med ett kryss hemma mot Eintracht Frankfurt för att kunna fira guldet. Det är sköna förutsättningar att ha med sig. 

Men med tanke på att poängmarginalen alltså bara är två går det i teorin att tappa det här övertaget och få se sina rivaler fira guldet istället. Det vore en historiskt tunga avslutande omgång för en klubb av den dignitet som Bayern München ändå är. Det är också det som gör det så otroligt spännande. 

Succélaget måste slå till igen

 

Eintracht Frankfurt har varit lite av den här säsongen succé och efter ett par tunga år står det nu klart att den tyska storklubben är tillbaka i toppen av Bundesliga igen. Vidare har man med ett fantastiskt offensivt spel visar sig värdiga att konkurrera även i Europa, där laget åkte ut först i semifinal av Europa League mot Chelsea. Detta efter straffläggning på bortaplan i returmötet. Tungt värre. 

Vad vi vet om Eintracht Frankfurt är att det är ett lag som aldrig ger sig och som har en otrolig arsenal längst fram. Det är främst det som gör laget så svårslagna och som gör att Eintracht Frankfurt aldrig går att räkna ut. 

Märk väl att Eintracht Frankfurt också har mycket att spela för inför den sista omgången. Det är inte bara så att laget vill förstöra för Bayern München, det krävs nämligen en trepoängare för att kunna nå Champions League nästa år. Det gäller då att ta sig förbi Borussia Mönchengladbach i tabellen och med tanke på att toppkonkurrenten möter Borussia Dortmund i sista omgången är det mycket möjligt att de förlorar. Guld för Eintracht Frankfurt. 

Därför ser vi det här som en relativt öppen historia och håller inte med spelbolagen i den ensidiga värderingen inför mötet. Det kan vi inte hålla med om. 

Eintracht Frankfurt +2 (asian handicap) spelas till hela 1,93 gånger insatsen hos Bethard. 

Annons:   Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 500 kronorr!
Regler & villkor gäller. Annons:

 

Speltips:

   
Speltips:  Eintracht Frankfurt +2 (asian handicap) 
Odds:   1,93 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  15:30, lördag 18/5 
TV:  viasatfotboll logo
Stream:  viaplay logo

 

 
 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.
 

Statistik, jämför lagen:

 

   

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.