Speltips inför Bayern München – Hertha Berlin 16/8: Premiärdags

Simon Pålsson Publicerat: 15 augusti 2019

Det blir ett favoritspel inför den beryktade premiären i årets Bundesliga mellan Bayern München och Hertha Berlin fredagen den 16 augusti 2019.

Annons:

Efter en lång sommarvila är vi äntligen framme vid den inledande omgången även i den tyska fotbollen. Bundesliga står för dörren och till helgen väntar full omgång, men det smygstartas som vanligt på fredagskvällen. Det har blivit en härlig tradition med matcher från Bundesliga om fredagarna.

Här får vi se Bayern München – regerande mästare – ta sig an nykomlingarna Hertha Berlin som stod för en fin säsong i Bundesliga 2 förra året. Det här är ett möte med en solklar favorit, någonting som enkelt kan förklaras med skillnaderna i spets.

Det går inte att dra så stora växlar av Bayern Münchens försäsong – det gör det sällan – men Hertha Berlin har å sin sida sett starka ut efter att ha spelat en rad olika matcher mot olika motstånd. Däremot vågar vi inte heller här dra några större växlar. Det är premiären som får forma vår åsikt om lagen och deras status.

Annons:

Solklar favorit i premiären

En av få förstärkningar till Bayern München under sommaren är den kroatiske mittfältaren Ivan Perisic, som lämnat Serie A för att nu prova på sina vingar i Bundesliga. Men faktum är att han inte finns med i premiären. Efter att ha blivit utvisad i den sista omgången i Italien är han nu avstängd i den första omgången – i Bundesliga. Det må låta lätt bisarrt, men så är faktiskt fallet. Därför finns han inte med i truppen här. Däremot finns det inga andra skador, avstängningar eller avbräck för hemmalaget. Därmed kan man formera en oerhört stark startelva.

Hertha Berlin däremot har en rad spelare på sin skadelista och det är lite trist med tanke på att det inte är en trupp som riktigt har den bredden. Marvin Plattenhardt, Arne Maier, Javairo Dilrosun och Peter Pekarik står över premiären i Bundesliga. Återkomsten kan med andra ord bli ganska tung för bortalaget som inleder säsongen med svårast tänkbara match.

Det är bara en av många anledningar att vi ser framför oss en säker vinst för hemmalaget i den här premiären. Bayern München har fått lite ny energi inför säsongen och den kommer att vilja visa framfötterna. Dessutom är det en premiär, på hemmaplan. Där har laget elva raka vinster.

Bayern München -1.75 (asian handicap) spelas till 1,65 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Bayern München -1,75 (asian handicap)
Odds:  1,65 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  20:30, fredag 16/8
TV:   viasatpremium logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.