Speltips inför Bayern München – Hoffenheim 5/10: Klar favorit

Simon Pålsson Publicerat: 5 oktober 2019

Bayern München gäller som stor favorit inför lördagens hemmamöte med Hoffenheim i Bundesliga – det är grunden i vårt speltips.

Annons:

Det är åter dags för tysk ligafotboll och de regerande mästarna Bayern München kliver på lördagseftermiddagen in på sin hemmaplan med massivt stöd i ryggen inför mötet med Hoffenheim. Det är ett lag som historiskt har kunnat ställa till det, men som nu har haft en svag inledning på den här säsongen.

Just nu står laget på fem inspelade poäng och har dessutom en svagare resultatrad på slutet. Formen är med andra ord inte vad den hade behövt vara för att kunna störa stora, starka FC Bayern.

Hoffenheim har två förluster och två kryss på sina fyra senaste. Det kan jämföras direkt med det facit som Bayern München har i ligan med fyra vinster och två kryss på de öppnande sex omgångarna. Det gör att FC Bayern nu toppar tabellen, tolv placeringar före Hoffenheim.

Annons:

Kontrollerad vinst

Leon Goretzka och Jann-Fiete Arp kommer inte till spel i den här matchen heller, men det är spelare som dels inte platsar i en startelva och dels inte funnits tillgängliga än under säsongen varpå man har klarat sig utan båda ett bra tag i Bayern München. David Alaba och Lucas Hernandez däremot, två spelare som nu står som osäkra kort, vore lite tråkigare att sakna.

Hoffenheim har en rad spelare spå sin skadelista, spelare som man har lite svårare att klara sig utan. Det ska sägas att man i grunden har en spännande spelartrupp, om än inte fullt så bred som den i hemmalaget. Ishak Belfodil, Andrej Kramaric och Steven Zuber står utanför laget den här gången med Diadie Samassekou som ett osäkert kort.

Det mesta – för att inte säga allting – talar för att hemmalaget plockar en ny vinst här och det är spelbolagen också övertygade om. Det raka spelet till någon tiondels ränta är såklart inte det minsta intressant, men vi har hittat ett speltips som kan vara det.

Bayern München vinner och håller nollan spelas till 1,95 gånger krämen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Bayern München vinner och håller nollan
Odds:  1,95 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  15:30, lördag 5/10
TV:  viasatfotboll logo
Stream:  viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 
Annons: