Speltips inför Bayern München – Union Berlin 26/10: Eftermiddagsmöte

Simon Pålsson Publicerat: 26 oktober 2019

Bayern München gäller som enorma favoriter hemma mot Union Berlin i det tidiga eftermiddagsmötet i Bundesliga.

Annons:

Det är åter tysk ligafotboll på schemat och den här gången ska vi fokusera på mötet mellan guldjagande Bayern München och ett mer bottenlag i nykomlingen Union Berlin.

Men faktum är att Union Berlin haft en helt okej inledning på säsongen med sju inspelade poäng på åtta omgångar. Det låter kanske inte helt bra, men två vinster gör ändå att laget har visat att man kan vara att räkna med. Det är dock ojämnheten i prestationerna som dalar. Att man förlorade fyra raka matcher innan landslagsuppehållet höll på att försätta laget i en ordentlig kris.

Det är som bekant en bisarrt jämn tabell vi har att göra med i Bundesliga, med bara ett par poäng som skiljer ettan från nian i tabellen. Mitt i den smeten hittar vi Bayern München på tredjeplatsen med 15 poäng hittills. Det är såklart inte mycket att hurra för – men tåget har inte gått längst upp och som vanligt lär det här mästartåget i sin tur ta upp takten vad det lider.

Annons:

Målspel hämtas

Jann-Fiete Arp, Lucas Hernandez och Niklas Süle kommer inte att spela den här matchen för Bayern München. Den sistnämnda drog som bekant sitt korsband i den senaste matchen och lär nu missa i stort sett hela den här säsongen. Minst sagt trist. Däremot finns förhoppningar om att Javi Martinez ska kunna spela.

Grischa Prömen och Akaki Gogia kommer inte till spel för Union Berlin. Det är spelare som har varit viktiga under stora delar av säsongen och som kan komma att saknas nu också. Här rör det också sig om ett korsband som är av för Akaki Gogia. Suleiman Abdullahi kommer inte heller att spela – om det inte vill sig väl.

Spelbolagen litar på att hemmalaget vinner enkelt här och det kan vi köpa, men att det skulle bli någon enorm utklassning ser vi inte som jättetroligt.

Under 4,5 mål spelas till 1,66 gånger krämen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 4,5 mål
Odds:  1,66 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  15:30, lördag 26/10
TV:    viasatsport logo
Stream:    viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 
Annons: