Speltips inför Eintracht Frankfurt – Werder Bremen 4/3: Tyska cupen

Simon Pålsson Publicerat: 4 mars 2020

Eintracht Frankfurt tar sig an Werder Bremen för ett klassiskt tyskt cupmöte onsdagen den 4 mars 2020. Här rekar vi med odds, speltips och blickar mot 1X2-marknaden.

  Spela vårt speltips hos Bethard!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Tysk cupfotboll står på schemat mitt i veckan, och då är det lätt att man dribblar bort sig bland lagen och utmaningarna som väntar. Men känslan inför det här mötet som vi nu tänker fokusera på är att åtminstone hemmalaget kommer ta det hela på stort allvar.

Eintracht Frankfurt har inte haft den roligaste säsongen och har inte riktigt kunnat bygga vidare på mycket av det som såg så bra ut förra året. Det gör att man nu vill ta alla chanser att plocka titlar och göra det bra – exempelvis då i den tyska cupen mot ett lag som Werder Bremen.

Eintracht Frankfurt är i våra ögon klasser bättre (just nu) och bör också ha ett större fokus på att prestera här. Werder Bremen har händerna fulla på annat håll.

För ett par dagar sedan skulle lagen också mötas i ligaspelet, men det är en match som har blivit uppskjuten. Det gör att vi nu helt och fullt kan fokusera på cupmötet där det alltså är Eintracht Frankfurt som står som hemmalag.

Annons:

Eintracht Frankfurt öser på i cupen

Om vi ser till de senaste matcherna som Eintracht Frankfurt spelat i cupen är det uppenbart att man har kunnat ösa på. Just nu har man sex vinster på sina sju senaste tyska cupmatcher. Låt oss konstatera att man nog gärna bygger vidare på den trenden i Eintracht Frankfurt.

Nu möter man hur som helst ett Werder Bremen som man nästan alltid spelar täta matcher mot. 2-2 har varit ett gångbart resultat sista åren, och annars är det uddamålssegrar åt endera håll som brukar gälla. Märk väl att detta uteslutande handlat om matcher i Bundesliga.

På slutet har Werder Bremen förlorat två raka matcher och är nu på allvar indragna i bottenstriden av Bundesliga. Låt oss konstatera att det är det väsentliga att fokusera på nu – och att en cupmatch mot Eintracht Frankfurt hamnar längre ner på prioriteringslistan.

Därför spelar vi det raka spelet på Eintracht Frankfurt till 1,68 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Eintracht Frankfurt vinner
Odds:  1,68
Bolag:  Bethard
Spelstopp: 20:45, onsdag 4/3
TV:  viasatpremium logo
Stream:  viaplay logo

 

Annons:


Annons: