Speltips inför Fortuna Düsseldorf – Eintracht Frankfurt 11/3: Abstinenslindring

Simon Pålsson Publicerat: 11 mars 2019

Det är fokus på offensiven som gäller när Fortuna Düsseldorf och Eintracht Frankfurt gör upp om tre poäng i Bundesliga på måndagskvällen.

Annons:

Det är måndagsdags och när man slänger en titt på tv-schemat är det inte utan att det springer en känsla av abstinens genom kroppen. Var är all fotboll? De stora ligorna verkar ha enats om att inte spela några matcher den här måndagen och kanske är det full fokus på Champions League kvällen därpå som gäller.

En liga som däremot bjuder upp till dans är den tyska. Bundesliga går att lita på även den här veckan. Här riktar vi blickarna mot mötet mellan Fortuna Düsseldorf och Eintracht Frankfurt, två lag som kan ses som lite av utropstecken.

Hemmalaget har placerat sig mitt i tabellen med 31 poäng på 24 omgångar, varav nio vinster. Det är ett helt okej facit för ett lag och en klubb av den digniteten. Nu har laget också tre vinster på sina fyra senaste och verkar ha skönt med vind i sina segel.

Eintracht Frankfurt utmanar fortsatt om Europaplatser, men för att drömmen om Champions League ska leva krävs en vinst här. Eller åtminstone många vinster snart. Det är i nuläget sex poäng upp till Borussia Mönchengladbach och RB Leipzig. Då ska sägas att laget har sju raka utan förlust i Bundesliga.

Offensiven i fokus

Fortuna Düsseldorf har klarat sig bra på senaste tiden trots ett par tunga tapp. Det är också så att flera spelare fortsätter att sitta på läktaren även i måndagens möte. Det finns skaador på Jean Zimmer, Jaroslav Drobny och Marvin Duksch inför den här matchen. Sedan tidigare sitter Diego Contento utanför matchtrupperna med sin långtidsskada.

Då är skadesituationen klart bättre för gästande Eintracht Frankfurt, där det fortfarande finns hopp om spelare som David Abraham och Ante Rebic. Förhoppningen är alltså att båda ska spela. Timothy Chandler och Lucas Torro räknar vi däremot inte med.

Det är är två lag som har haft en tydlig tendens att spela målrika matcher, var för sig alltså. Fortuna Düsseldorf har dessutom fått se matcher med minst tre mål vid fyra raka tillfällen på hemmaplan. Den trenden kan mycket väl hålla i sig.

Över 2,5 mål spelas till 1,71 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Över 2,5 mål
Odds:  1,71 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  20:30, måndag 11/3
TV:   viasatpremium logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.