Speltips inför Fortuna Düsseldorf – Wolfsburg 13/9: Tysk återstart

Simon Pålsson Publicerat: 13 september 2019

Det blir ett spel på 1×2-marknaden inför fredagens möte mellan Fortuna Düsseldorf och Wolfsburg i Bundesliga den 13 september 2019.

Annons:

Efter ett längre uppehåll för landslagsfotboll är det nu dags för Bundesliga igen och sin vana trogen bjuder den tyska högstaligan på ett fredagsmöte för att starta upp helgen på ett bekvämt vis. Det tackar vi för.

Fortuna Düsseldorf ska nu spela ett svårt möte med Wolfsburg, ett lag man historiskt haft ganska svårt för. Tre förluster på de fyra senaste mötena talar ändå någon slags tydligt språk om hur styrkeförhållandet har sett ut.

Men skillnaderna mellan lagen har blivit allt mindre och den här säsongen känns det som att Wolfsburg underpresterat så pass mycket att det finns ett bra läge för hemmalaget att skrälla här.

Wolfsburg har i för sig två vinster och ett kryss, men det finns saker att jobba på som gör att vi ändå ser att Fortuna Düsseldorf ska ha en bra chans att störa på hemmaplan.

Oddsen styr oss till 1×2-marknaden

Wolfsburg har öppnat det här året med en rad skador, någonting som är delar av förklaringen till den resultatmässigt svaga inledningen. Daniel Ginzcek, Ignacio Camacho och Paulo Otavio har inte spelat någon match hittills. Ingen av spelarna är heller tillgängliga i det här mötet. Därtill har Xaver Schlager, Koen Casteels och John Brooks adderats till listan över skadade spelare.

Med det sagt vore det guldläge för hemmalaget att vara det starkare laget här och försöka ta poäng mot ett på pappret klart starkare motstånd. Men skadorna är ett problem även i Fortuna Düsseldorf.

Aymen Barkok, Kevin Stöger, Michael Rensing och Nana Ampomah har varit utanför matchtruppen i samtliga matcher i Bundesliga hittills. Nu kommer även Andre Hoffman, Marcel Sobottka och Alfredo Morales stå utanför startelvan. Tungt värre.

I grunden är det här två målrika lag och vi blickar mot målmarknaden, men dessvärre har spelbolagen strypt åt oddsen betänkligt där. Vi kikar istället på ett rakt spel.

X (oavgjort) är ett intressant speltips till 3,60 gånger såsen hos Bethard. 1-1 eller 2-2 känns väldigt nära till hands.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  X (oavgjort)
Odds:  3,60 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  20:30, fredag 13/9
TV:   viasatpremium logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.