Speltips inför Hoffenheim – Freiburg 15/9: Tufft tyskt möte

Simon Pålsson Publicerat: 15 september 2019

Mål, mål och åter mål är det fokus vi har inför söndagens tidiga möte i Bundesliga mellan Hoffenheim och Freiburg.

Annons:

Bundesliga smög igång med en match redan på fredagen, fortsatte på lördagen och går sedan i mål med möten på söndagen. Hoffenheim och Freiburg gör upp i ett möte som riskerar att hamna lite i skymundan en så intensiv fotbollsdag som söndagen, men här finns det all anledning att tro på underhållning.

För i grunden är det här nämligen två offensivt starka lag, som gärna spelar en öppen fotboll. Hoffenheim har provat på greppet den här säsongsinledningen, men med den tråkiga följden att man släppt in för många mål. Endast tre poäng på tre omgångar är inget vidare facit.

Freiberg har haft det lite bättre med två vinster så här långt. Dessutom har man varit starkare i sin offensiv och sprutat in mål i inledningen. Det gör att vi har goda förhoppningar om att få se mål.

Hoffenheim trivs ofta mot Freiburg och har nu sju raka hemmamatcher utan förlust mot laget, med minst två gjorda mål i fem av de sex senaste mötena. Mål, mål, mål.

Annons:

Offensivt målfest

Hoffenheim har fått klara sig utan Andrej Kramaric under inledningen på säsongen och han finns inte med i den här matchen heller. Diadie Samassekou, som man investerade stora pengar i inför den här säsongen, har dragit på sig en skada och kommer inte att spela. Trist med landslagsuppehåll ibland – sannerligen. Dennis Geiger närmar sig däremot speldugligt skick igen.

Freiberg, som alltså varit heta under inledningen på säsongen, har fortfarande inte fått spela med varken Mark Flekken eller maarco Terrazzino. Båda spelarna står utanför truppen den här dagen också. Florian Kath närmar sig comeback, men så här långt är det inte aktuellt med spel.

En rolig detalj inför den här matchen är att Freiburg värvade Vincenzo Grifo från just Hoffenheim nyligen, men att klubbarna då enades om att han inte skulle få spela det här inledande mötet mellan lagen. Därmed finns Vincenzo Grifo inte med i matchtruppen.

Trots det tror vi på en målfest här. Det är målen som kännetecknar båda lagen. Hoffenheim är också starkare offensivt på hemmaplan, men släpper så gott som alltid in mål.

Båda lagen göra mål spelas till 1,57 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,57 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  15:30, söndag 15/9
TV:   viasatfotboll logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.