Speltips inför Mainz 05 – Schalke 04 16/2: Robin Quaison i fokus

Simon Pålsson Publicerat: 16 februari 2020

Mainz 05 har en viss Robin Quaison i laget, och nu är förhoppningarna stora på honom inför matchen mot Schalke 04 i Bundesliga.

  Spela båda lagen göra mål till 1,60 gånger såsen hos bwin!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det finns en ständigt återkommande tendens att tysk fotboll hamnar lite i skymundan, och inte minst i ett medialt hänseende är det fortsatt en liga som folk i Sverige tenderar att glömma. Men tack vare några starka svenskprestationer på slutet har fler och fler fått upp ögonen för ligan.

Sebastian Andersson imponerar stort för Union Berlin, och tillhör rent statistiskt några av toppspelarna bland anfallarna i hela ligan. Det har gjort att han nyligen belönats med en kontraktsförlängning och en – får vi förmoda – allt fetare lön i den tyska huvudstaden.

En annan spelare som imponerar är Robin Quaison i Mainz. Det är en spelare som har vuxit otroligt sista åren, och som i sina bästa stunder känns given i ett svenskt landslag. Låt oss konstatera att det fortfarande är en lite för ojämn spelare, men topparna han har är otroliga.

När Mainz 05 vann med fina 1-3 borta mot Hertha Berlin senast var det just Robin Quaison som var stor segerorganisatör med sina tre mål. Hattrick gör att man alltid sticker ut, och nu har både han och resten av laget förväntningar på att ta en ny vinst. Eftersom man förlorade fyra raka matcher innan matchen mot Hertha Berlin vore det välkommet.

Annons:

Målspel i Bundesliga

Bundesliga är som många vet en av ligorna i Europa som har högst målsnitt, och tillsammans med bland annat Eredivisie i Nederländerna är Bundesliga en liga som man gärna spelar olika typer av målspel på. Det är precis sådana tankar vi har inför den här matchen.

Schalke 04 är ett betydligt jämnare lag än vad Mainz 05 är, vilket inte minst tabellen visar. Laget ligger nu på Europaplats och har goda förhoppningar om att klättra ytterligare. Inför matchen saknar man däremot Salif Sané, Markus Schubert, Benjamin Stambouli och Daniel Caligiuri. Det är spelare som man hade velat ha på planen.

Just nu har man också tre raka matcher utan vinst, och en stor förklaring är att man släpper in lite för många mål. Detta trots att Alexander Nübel står mellan stolparna. Den tyske talangen är som ni säkert vet klar för FC Bayern München, men spelar säsongen ut i Schalke 04 innan han byter klubb.

Här tror vi att målen ligger nära. Det brukar bli så när det fotboll i Bundesliga.

Båda lagen göra mål spelas till 1,60 gånger såsen hos Bwin.

Annons:
  Rygga spelet hos Bwin – Få upp till 250 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds: 1,60
Bolag: Bwin
Spelstopp:  19:00, söndag 16/2
TV:  viasatfotboll logo
Stream:  viaplay logo

 

Annons:


Annons: