Speltips inför Nürnberg – Schalke 04 12/4: Tysk fredagsfotboll

Simon Pålsson Publicerat: 11 april 2019

Ett tyskt målspel blir fredagens speltips från FC Nürnberg mot Schalke 04 i Bundesliga den 12 apri 2019. Perfekt aptitretare inför helgen.

Annons:

Fredagsfotboll på tysk mark är en trevlig tradition som fortsätter även den här veckan och den här gången är det mötet mellan FC Nürnberg och Schalke 04 som hamnat i fokus. Det är en match som självklart sticker ut lite på förhand då den hör till bottenstriden.

Just nu, inför att omgången i helgen ska spelas i Tyskland, är det skarpt läge för FC Nürnberg som med någon poängs marginal ligger under strecket. Schalke 04 har betydligt mer marginal, men blir det förlust här är det bara sex poäng ner till nedflyttning. Då börjar det rent av bli lite oroligt i leden.

Därför är det här matchen extremt viktigt och med tanke på vilken svag form båda lagen visat upp på senare tid går det inte att veta vad som väntar. Vi kan hur som helst inte räkna med att varken gästerna eller hemmalaget har va dsom krävs för att tokdominera matchen.

Ett målspel hämtas

Det är viktigt att komma ihåg att båda lagen har stora avbräck inför den här matchen. Det ska självklart tas med i beräkningarna. Dennis Lippert, Adam Zrelak, Enrico Valentini och Törles Knöll kommer inte att spela matchen för hemmalaget. Samtliga har skador. Virgil Misidjan är avstängd och kommer inte heller han till spel.

Schalke 04 då? Jo, det är ungefär samma utgångsläge i gästernas trupp. Alessandro Schöpf och Mark Uth kommer inte att spela. Det kommer inte heller den avstängda startspelaren Suat Serdar att göra. Salif Sané och Weston McKennie däremot är lite osäkra till spel och kan komma att finnas med i matchtruppen.

Här tycker vi att det är lagens svaga försvarsspel som ska ligga under lupp. Det är ofta det som gjort att lagens matcher blivit målrika.

Båda lagen göra mål spelas därför till 1,83 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 500 kronor!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,83 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  20:30, fredag 12/4
TV:   viasatfotboll logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.