Speltips inför Schalke 04 – Bayern München 24/8: Tungviktsmöte i Tyskland

Simon Pålsson Publicerat: 24 augusti 2019

Det väntar troligen ingen målfest när tungviktare som Schalke 04 och Bayern München gör upp i lördagens sena match i Bundesliga den 24 augusti 2019.

Annons:

Bundesliga har varit igång en vecka och nu är det äntligen dags för den andra omgången, som smyger igång på fredagskvällen och som fortsätter på lördagen. Då är det en heldag med matcher från Tyskland där det sena kvällsmötet spelas mellan Schalke 04 och Bayern München. Två tungviktare inom tysk fotboll.

Schalke 04 öppnade ligasäsongen med en stark insats borta mot Borussia Mönchengladbach, som förra säsongen var lite av säsongens utropstecken inom tysk fotboll och som under delar av säsongen såg ut att rent av kunna konkurrera om ligaguldet. Så långt gick det aldrig. Nu har laget tappat ett par nyckelspelare, men att klara 0-0 borta mot det laget är ändå imponerande.

Bayern München tappade i sin tur hemma i sin premiär. Detta mot ett svårspelat Hertha Berlin som spelade med så mycket hjärta som krävdes för att råna med sig en poäng hem till Berlin. Imponerande, minst sagt. Om än lite oroväckande för FC Bayerns del ska sägas.

Ingen målfest att vänta

Schalke 04 har ett par viktiga spelare på sin skadelista och kan inte formera det som får betecknas som lagets klart bästa startelva i sin hemmapremiär för säsongen. Jonas Carls, Nassim Boujellab och Rabbi Matondo står utanför truppen. Ingen av spelarna fanns med i premiären heller, så laget har ändå klarat sig utan spelarna tidigare. Dessutom är mark Uth och Ozcan Kabak direkt osäkra till spel.

Bayern München gjorde en minst sagt spektakulär värvning i veckan när man plockade in Philippe Coutinho på lån från FC Barcelona, där det i avtalet finns en klausul som ger möjlighet till både en förlängning och ett utköp av spelarens avtal med klubben. Det här blir en spännande förstärkning att följa i tyska Bundesliga. Däremot är brassen ännu inte spelklar och finns inte med i lördagens match. Troligen finns varken Jerome Boateng eller Leon Goretzka heller med.

Känslan är att spelbolagen är lite väl inriktade på en offensiv match här, när vi snarare tror att hemmalaget kan streta emot ganska bra och hålla ner siffrorna. Båda lagen kryssade trots allt i premiären.

Under 3,5 mål spelas till 1,53 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 3,5 mål
Odds:  1,53 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  18:30, lördag 24/8
TV:   viasatfotboll logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.