Speltips inför Wolfsburg – Eintracht Frankfurt 22/4: Blir det baksmälla?

Simon Pålsson Publicerat: 22 april 2019

Eintracht Frankfurt och Wolfsburg går båda för en trepoängare i måndagens sena möte i Bundesliga. Speltips inför mötet den 22 april 2019.

Annons:

Det är åter Bundesliga på tapeten och sent på måndagskvällen spelas publikmötet mellan Wolfsburg och Eintracht Frankfurt. För den som uppskattar gungande läktarsektioner och fantastisk läktarkultur är det värt att slänga ett öga eller två på just den här matchen.

Rent sportsligt är det också ett möte som sticker ut lite på förhand. Eintracht Frankfurt är lite av säsongens succélag och rusar nu mot en Champions League-plats, men för att det ska bli verklighet krävs en stark avslutning av Adi Hütters lag. Dessutom har laget parallellt med det fina ligaspelet också tagit sig till semifinal i Europa League. Detta efter vinsten mot Benfica så sent som i torsdags. Flera stora spelare, däribland inlånade Luka Jovic, har imponerat enormt.

Men frågan är om det finns risk för baksmälla efter torsdagens fina insats mot Benfica?

Wolfsburg har ett par steg till sina forna glansdagar, men med två vinster på sina fyra senaste visar laget sin potential. Inte minst på hemmaplan är det ett starkt gäng., då främst målmässigt. Nu har laget faktiskt bara sju poäng upp till Eintracht Frankfurt och kan teoretiskt sett blanda sig i en strid om Europaplatserna. Men då krävs idel vinster i de fem avslutande omgångarna.

Två lag som hoppas vinna

Wolfsburg får klara sig utan Igancio Camacho, Koen Casteels och Marvin Stefanak. Samtliga tre spelare är skadade. William kan däremot komma till spel, men han sägs vara osäker till att starta.

Det är lite svårt att veta vad vi kan förvänta oss av Eintracht Frankfurt här. Den mäktiga tyska klubben stod för en tung skalp mot Benfica tidigare i veckan. Så sent som i torsdags stod laget för en ordentlig urladdning i Europa League-kvartsfinalen och kan nu behöva rotera lite i laget för att få in friska huvuden och kroppar.

Gelson Fernandes är avstängd och står utanför matchtruppen här, medan Martin Hinteregger och Evan Ndicka mycket väl kan starta efter att ha vilat i torsdagens möte. Timothy Chandler, Taleb Tawatha och Marc Stendera är utanför truppen. Anfallaren Sebastien Haller, som även han varit glödhet under säsongen, närmar sig comeback och är mest troligt sugen på att komma in och göra avtryck igen.

Här tycker vi att det mesta talar för mål, mål och åter mål. Eintracht Frankfurt spelar den typen av fotboll och lär gå stenhårt för att försöka kontra till sig en vinst, medan Wolfsburg har lite mindre att spela för men gärna skänker offensiv fotboll till sin hemmapublik.

Över 2,5 mål spelas till 1,65 gånger insatsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Över 2,5 mål
Odds:  1,65 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  20:30, måndag 22/4
TV:    viasatfotboll logo
Stream:    viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.