Speltips inför Gent – AS Roma 27/2: Avgörandet i Belgien

Simon Pålsson Publicerat: 27 februari 2020

Det mesta talar för att vi kommer att ha få se en hel del mål inför matchen mellan AS Roma och Gent. Det är returmöte i Europa League som gäller den 27 februari 2020.

  Spela båda lagen göra mål till 1,55!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Europa League är äntligen framme vid det som är den riktigt heta fasen, när det inte bara är slutspelsmatcher utan också returer. Det är nu det ska komma att avgöras vilka lag som tar sig vidare till åttondelsfinalen, och som bekant är det där det hettar till på allvar. Lagen som väl tagit sig dit kan ta sig hela vägen.

AS Roma är ett av lagen som just nu ser ut att ta sig dit i år, och det beror mycket på att man redan har med sig 1-0 mot Gent. Att vinna och hålla nollan hemma i det första mötet har många gånger visat sig vara en mycket bra melodi för att gå vidare.

Detta trots att AS Roma som bekant inte har haft den allra bästa säsongen i Serie A, utan att man blandar och ger. Men det är ett intressant lag som Paulo Fonseca har med sig och i sina bästa stunder håller AS Roma som ni säkert känner till en väldigt bra nivå.

AS Roma vann dessutom med hela 4-0 i helgens möte med Lecce, och fick därmed med sig lite positiv energi inför den här matchen. Nu vann i för sig Gent också, så just den faktorn ska vi inte ta och överdriva.

Annons:

AS Roma vill gärna göra mål

Som bekant gör bortamålsregeln att matcherna i slutspelssammanhang kan bli lite speciella, och inte sällan får vi se lite mer öppna returer. Inte minst när något av lagen väl har knäckt nollan och fått in ett mål brukar det bli åka av.

I grunden är det här två lag med fin offensiv, och inte minst belgarna har en väldig offensiv växel att lägga in när man spelar på hemmaplan. Den här säsongen har man exempelvis inte misslyckats med att göra mål i en enda hemmamatch. Det säger en del.

AS Roma saknar som bekant ett gäng spelare, och allra värst är det att Nicolo Zaniolo är borta hela säsongen. Amadou Diawara var avstängd senast, men när han nu är tillbaka blir det tyvärr inget spel. Han är skadad.

Här har vi goda förhoppningar om att få se en hel del mål igen. Båda lagen göra mål spelas till 1,55 gånger såsen hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos det fräscha spelbolaget Coolbet!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds: 1,55
Bolag: Coolbet
Spelstopp:  18:55, torsdag 27/2
TV:   –
Stream:  eurosportplayer logo

 

Annons:


Annons: