Speltips Inter – Getafe 5/8: Enkel vinst

Simon Pålsson Publicerat: 5 augusti 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Det känns som att Inter kan köra över gästande Getafe om man bara får fart på den egna offensiven igen. Vi rekar inför Europa League den 5 augusti.

  Rygga vårt speltips hos coolbet!
Annons. Nya kunder hos Coolbet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det går att säga mycket om den här säsongen i Europa League, men det är sannerligen ingen vanlig säsong som vi nu upplever. Efter ett rekordlångt uppehåll är det så äntligen dags att spela klart det här slutspelet och först gäller det att få i mål säsongen som den är innan vi kan sätta igång med nästa.

Först ut är resten av matcherna i Europa League-slutspelet och här kan vi inte blunda för att det är klart favoritskap lagen som faktiskt varit igång längre. Inter kommer från en period med mycket matchande, och även om det kan ha tärt på kropparna gör det också att laget är igång på ett sätt som man inte varit tidigare.

Inter gäller som favorit inför den här matchen som alltså spelas i en enda match, på VELTINS-Arena och inte hemma på San Siro. Kom ihåg det innan ni rekar eller lägger speltips på matcherna som nu återstår.

Märk väl att Inter kommer med god form och tre avslutande vinster, 8-0 i målskillnad, från sina sista tre matcher i Serie A. Det kan man inte blunda för är en stor fördel för deras del, inte minst med tanke på att det här alltså blir ett direkt avgörande möte.

Ett rakt speltips

Det ser ut som att det här kan bli den sista matchen som Alexis Sanchez spelar för Inter, eftersom lånedealen med Manchester United går ut efter veckan. Men huruvida det här påverkar hans chanser att faktiskt starta återstår att se.

Vad vi däremot vet är att Matias Vecino och Stefano Sensi inte kommer till spel för hemmalaget, men det är å andra sidan spelare som man har klarat sig utan. Lautaro Martinez var avstängd sist det begav sig i Europa League, men han är tillbaka i spel nu.

I bortalaget Getafe finns det inga som helst avbräck, men kom då ihåg att laget inte spelat match på över två veckor. Det gör att man inte riktigt befinner sig i samma slag som man gjorde för ett tag sedan. Det gör att favoritskapet växer för hemmalaget.

Inter vinner spelas till 1,68 gånger såsen hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbet – Få upp till 100 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Inter vinner
Odds: 1,68
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 21:00, onsdag 5 augusti
TV:  kanalnio logo
Stream:  dplay logo