Speltips Atletico Madrid – Huesca 22/4: Måstematch

Simon Pålsson Publicerat: 22 april 2021

Det krävs tre poäng för att Atletico Madrid inte ska göra det onödigt spännande i toppen av La Liga när man möter SD Huesca den 22 april 2021.

Atletico Madrid - SD Huesca

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

För ett par månader sedan var vi många som annonserade att Atletico Madrid hade skaffat sig ett försprång som inte skulle gå att tappa i La Liga och att man åter skulle stå där som spanska ligamästare den här säsongen.

Men sedan dess är det uppenbart att laget har fallit ihop och de prestationer som Atletico Madrid har stått för på senare tid håller inte tillnärmelsevis samma klass. Det är plötsligt ett lag som ser humana ut, som tappar många poäng och som inte kan vinna sina matcher.

Men den värsta blödningen har kunnat stoppas och Atletico Madrid har trots allt lagen FC Barcelona och Real Madrid bakom sig, men nu är serieledningen bara tre poäng stor. I praktiken gör det att Atletico Madrid kan tappa sin serieledning redan nästa omgång.

Men vad ska man förvänta sig då?

Jo, har Atletico Madrid bara tre förluster på sina 38 senaste matcher i La Liga och är fortfarande ett lag som man inte kan slå precis hur som helst. Nu spelar man mot ett SD Huesca som Atletico Madrid hade stora problem med i höstas. 0-0 slutade den matchen i ett av få poängtapp under hösten.

Atletico Madrid har med sig en tung vinst från senast och kanske var 5-0 mot Eibar precis vad laget behövde för att studsa tillbaka. SD Huesca ligger strax över nedflyttningsplatserna efter en stark trend, men när det kommer till möten mot storlagen har det varit en sämre säsong för deras del.

Atletico Madrid måste vinna

Atletico Madrid har kanske inte samma tyngd på hemmaplan som under en ordinarie säsong, men en sak är säker och det är att man måste gälla som favoriter hemma mot SD Huesca, som trots allt bara har vunnit två av sina 23 senaste bortamatcher i ligaspelet. Det håller inte.

En stor del av förklaringen till att Atletico Madrid inte går att känna igen är att Luis Suarez inte finns med i laget längre, samtidigt som nu Thomas Lemar och Joao Felix är tveksamma med skavanker. Minst sagt tunga offensiva tapp för Atletico Madrid.

Pablo Maffeo är den enda spelaren som garanterat missar för SD Huesca, men trots alla tapp i lagen är det Atletico Madrid som har den starkaste startelvan inför avsparken. Det vet vi om redan nu.

Atletico Madrid vinner och håller nollan spelas till 2,00 gånger såsen hos William Hill.

  Rygga spelet hos william hill – Hämta 100 kronor freebet!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Atletico Madrid vinner och håller nollan
Odds: 2,00
Bolag: William Hill
Spelstopp: 19:00, torsdag 22 april 2021
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: