Speltips Atletico Madrid – Valladolid 20/6: Tre nya poäng

Simon Pålsson Publicerat: 20 juni 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Atletico Madrid behöver fortsätta ösa in trepoängare för att nå placeringen man vill åt, och nu siktar man på vinst mot Real Valladolid den 20 juni 2020.

  Rygga vårt spel hos unibet!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Streama matchen kostnadsfritt! Läs mer om hur här.

Det är som ni säkert vet inte världens enklaste sak att hålla koll på det spanska laget Atletico Madrid, som i sina bästa stunder är i princip bäst i världen, men som hemma i serielunken har en tendens att hamna i svackor.

Den defensivt inriktade fotboll som Atletico Madrid spelar håller hög klass, och det är den som gör att laget är så oerhört svårslagna, och passar bra i cupspel. Det har inte minst visat sig i Champions League på senare år.

Men det faktum att Atletico Madrid har hela 13 (!) oavgjorda matcher hittills i La Liga är ingen slump, och ett tydligt symptom på sjukdomsbilden som ändå finns kopplad till deras sätt att spela på. Det måste man ändå våga hävda.

Men när ligatiteln nu är död handlar avslutningen på säsongen om att knipa den där platsen till Champions League, utan att behöva kvala och tramsa, eller rikta in sig på Europa League. Därför tror vi att Atletico Madrid kommer att gå stenhårt nu i avslutningen.

Nu har man precis gått om Real Sociedad, men man har också Sevilla inom räckhåll bara två poäng framför inför den här helgen. Det bör rimligen vara målsättningen för Atletico Madrid inför slutskedet här.

Atletico Madrid ska vinna

I lördagens möte med Real Valladolid kan man inte hålla Atletico Madrid som någonting annat än superklara favoriter. Det ska vara klasskillnad på lagen, och med rätt mental inställning ska det inte vara några konstigheter för Atletico Madrid.

Som bekant slog Atletico Madrid ut Liverpool ur Champions League, men där är det inte dags för kvartsfinaler förrän i augusti. Därför kommer Atletico Madrid kunna fokusera helt och fullt på att göra bra resultat hemma i ligan.

Så vad går att vänta av Real Valladolid? Det är ett lag som harvar omkring i mitten, med god marginal neråt och ingenting att spela för uppåt. För deras del är säsongen över och vi tror nog att man slutar någonstans där man är nu.

Atletico Madrid vinner och håller nollan spelas till 1,84 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Atletico Madrid vinner mot noll
Odds: 1,84
Bolag: Unibet
Spelstopp: 22:00, lördag 21/6
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo