Speltips Barcelona – Getafe 22/4: Sprakar inte

Simon Pålsson Publicerat: 22 april 2021

FC Barcelona är inte samma offensiva kraft och Getafe har inte någonting som skrämmer. Det gör att målspelet lockar den 22 april 2021.

FC Barcelona - Getafe

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

En sak är helt säker och det är att spänningen som vi står inför i avslutningen i La Liga är någonting utöver det vanliga, även om säsongen i sig kanske inte är den allra roligaste, eller allra mest kittlande.

Men lagen gör vad man kan och har kunnat skrapa ihop bra med spänning på sistone. FC Barcelona ar fem poäng upp till serieledning, med en match mindre spelad. En vinst mot Getafe gör att FC Barcelona i allra högsta grad är med och slåss om ligatiteln under de sju sista omgångarna.

Getafe däremot har bara fyra poäng till godo på Real Valladolid precis under strecket och det finns en handfull lag som alla kan stanna kvar/ramla ur i den intensiva bottenstriden. Med största sannolikhet är Getafe ett av lagen som behöver slåss hela vägen fram.

Det som däremot imponerar med bortalaget är att man imponerat mot större lag, som Atletico Madrid och Real Madrid på sistone. Då har man tagit 0-0 i båda matcherna, i för sig på hemmaplan.

Det gör att jag har en liten aning om att man kan streta emot helt okej mot FC Barcelona, som inte är samma offensiva kraft som för ett par år sedan, och som jag inte tror kör över Getafe fullt lika enkelt som tidigare år.

Odds i La Liga

FC Barcelona har inte optimala förutsättningar med sina skador på nyckelspelare och det visar sig inte minst med både Ansu Fati och Philippe Coutinho borta. Men det här är tapp som främst rör lagets offensiv. I övrigt ser det ganska lovande ut.

Det fanns perioder då man hade båd Samuel Umtiti och Gerard Pique borta, men med det systemskifte som har skett och skadesituationen i försvaret som blivit bättre, ser det nu allt ljusare ut för FC Barcelona.

Inför mötet med Getafe är det uppenbart att FC Barcelona har en bättre truppsituation än vad gästerna egentligen har.

Allan-Romeo Nyom kan inte spela då han är avstängd, och vad gäller skador finns varken Erick Cabaco eller Cucho Hernandez med i truppen.

Under 3,25 mål (asian handicap) spelas till 1,60 gånger smeten hos SpeedyBet.

  Rygga spelet hos speedybet – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 3,25 mål (asian handicap)
Odds: 1,60
Bolag: SpeedyBet
Spelstopp: 22:00, torsdag 22 april 2021
TV:  spoartkanalen logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: