Speltips Cadiz – Real Madrid 21/4: Svårbedömt

Simon Pålsson Publicerat: 21 april 2021

Det är inte helt enkelt att välja sida inför mötet mellan Cadiz och Real Madrid, där oddset på bortalaget är alldeles för lågt.

Cadiz - Real Madrid

18+ år - Regler & villkor gäller, stodlinjen.se, spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt Erbjudandet gäller nya spelare från 22 december 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar utan omsättningskrav.

Vågar du lita på Real Madrid i det här läget? Allt kokar såklart ner till vilket odds som erbjuds för en rak vinst för Real Madrid, men inför mötet med Cadiz känns det inte som att spelbolagen är tillräckligt generösa i sin oddssättning.

Nu möter man ett Cadiz som faktiskt har varit extremt svåra att slå på sistone, som kommer med ett antal starka prestationer i bagaget och som vann borta mot Real Madrid i säsongens första möte mellan lagen. Cadiz vet helt enkelt hur man ska passera det här motståndet.

Å andra sidan är Cadiz ett på pappret klart sämre lag och det ska mycket till för att man ställer till det. Men med tanke på att man har sprattlat till förr tror jag inte att man ska räkna bort det här laget.

Inom kort ska Real Madrid, om det inte kommer nya besked i frågorna kring Super League, också att spela semifinal i Champions League och kanske gör det att det är där man har sitt fokus inför den här matchen.

Odds i La Liga

Cadiz har kanske inte den allra mest namnstarka truppen, men samtidigt finns det ett par spelare som har varit i större, bättre klubbar och som av den anledningen är värda att hålla ett extra öga på inför den här matchen.

Alvaro Negredo är en viktig spelare och anfallare för Cadiz, och även om han inte har samma enorma höjd som han hade stundtals i Sevilla är det en värdefull rutin han bistår med. Han väntas spela även mot Real Madrid.

Annars är Cadiz ett lag med ett par tunga spelare borta. Luismi Quezada och Alberto Perea spelar inte den här matchen. Det gör troligen inte heller Juan Cala eller Alex Fernandez.

Men om vi ser till namnen som är borta känns det som att Real Madrid borde ha väsentligt större huvudbry inför matchen i fråga. Sergio Ramos, Federico Valverde och Lucas Vazquez kan inte spela. Ferland Mendy, Raphael Varane, Eden Hazard och Daniel Carvajal lär inte heller göra det.

Real Madrid är inte enkla att slå, med elva raka utan förlust på bortaplan i La Liga, men tänk också på att man föll mot just Cadiz senast. Då i oktober månads möte.

Under 2,5 mål spelas till 1,97 gånger smeten hos LeoVegas.

  Rygga spelet hos leovegas – Hämta 100 kronor gratisspel!

18+ år – Regler & villkor gäller, stodlinjen.se, spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt Erbjudandet gäller nya spelare från 22 december 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar utan omsättningskrav.

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 1,97
Bolag: LeoVegas
Spelstopp: 22:00, onsdag 21 april 2021
TV:  spoartkanalen logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: