Speltips Celta Vigo – Villarreal 13/6: Tät historia i Spanien

Simon Pålsson Publicerat: 13 juni 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Det blir full fart framåt som gäller inför omstarten mellan Celta Vigo och Villarreal lördagen den 13 juni 2020. Vi rekar med odds och betting.

  Rygga vårt speltips hos Unibet!
Annons. Nya kunder hos Unibet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Gratis stream av La Liga: Se matchen och få därutöver en välkomstbonus om 500% – 500 kronor att spela för hos Unibet. Regler & villkor tillämpas för bonusen.

Den spanska ligan har valt att gå på ett lite annorlunda spår, och nu har lagt samtliga sina matcher på olika avsparkstider. Ambitionen är att det här ska få fler att följa matcherna, via tv då vill säga. Det gör också att det går att hålla sig väldigt närvarande under en hel fotbollsdag, eftersom du kan titta på samtliga tillställningar.

Dessutom spelas det matcher i La Liga närmast dagligen, och det handlar ju om att man ska försöka få in hela säsongen på ett par veckor nu. Det kommer att bli en synnerligen intensiv sommar, den saken är säker.

Ett av speltipsen som vi tänker fokusera på inför lördagens matcher är inför matchen mellan Celta Vigo och Villarreal, en match som kittlar lite extra på förhand.

I hemmalaget är den viktiga spelaren Sergio Alvarez långtidsskadad och kommer inte att kunna spela fler matcher under säsongen, samtidigt som Denis Suarez är tveksam till spel. Att Sergio Alvarez inte spelar gör att man får rotera på målvaktspositionen. Det är ju aldrig bra, såklart.

Tunga avbräck i Villarreal

Men faktum är att läget egentligen är ännu värre hos gästerna, som saknar ett par tunga pjäser. Ruben Pena, en viktig startspelare, är avstängd och kommer inte att spela. Ramiro Funes Mori, som många känner igen från tiden i Premier League, är skadad. Sedan tidigare är Ramiro Guerra och Bruno Soriano skadade.

Men vad gäller matchen egentligen?

Jo, det här är ett enormt viktigt möte för åtminstone hemmalaget. Celta Vigo har bara en poäng ner till nedflyttning och för att inte riskera något behöver man avsluta säsongen bra. Men med det sagt är det elva omgångar kvar. Däremot gäller det nog att försöka hitta formen direkt nu efter omstarten.

Villarreal har inte mer än fyra poäng upp till Europaplats, så för deras del handlar säsongsavslutningen om någonting helt annat. Vi kan enkelt konstatera att båda lagen gärna behöver tre poäng här för att sätta sig i ett bra läge inför fortsättningen.

Båda lagen göra mål spelas till 1,73 gånger såsen hos Unibet. Det är ett speltips som har suttit i fyra raka matcher mellan dessa båda lag.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Båda lagen göra mål
Odds: 1,73
Bolag: Unibet
Spelstopp: 17:00, lördag 13/6
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo