Speltips Eibar – Barcelona 22/5: Högt odds

Simon Pålsson Publicerat: 21 maj 2021

Det går att hitta ett högt odds inför det att FC Barcelona spelar sin sista match för säsongen, bland annat utan Lionel Messi. Eibar väntar på bortaplan.

Eibar - FC Barcelona

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Det blir ingen ligatitel för FC Barcelona och vill det sig riktiga illa kan man rent av sluta fyra i tabellen i Spanien, men det spelar väl egentligen ingen större roll.

Nu ska man städa av säsongen med att spela en sista match borta mot Eibar, ett lag som ligger på nedflyttningsplats och som inte kommer att rädda sitt kontrakt. Det känns därför som en högst avslagen match.

Visst, FC Barcelona kommer att ge lite andra spelare chansen att visa upp sig, men det är kanske lite sent för att det ska räcka för att inspirera spelarna till en bra match och insats. Det är trots allt inga fler matcher kvar att spela för säsongen.

Det kan rent av bli den sista matchen som Ronald Koeman leder laget i, men det är bara en av många osäkra saker med FC Barcelona inför nästa säsong.

Min fasta känsla är att det här blir ett avslaget möte för ett FC Barcelona som inte har så mycket att spela för.

Sista omgången i Spanien

En väldigt stor fördel för jumbon Eibar inför den sista omgången är att man inte har några spelare borta, utan kan spela med sitt allra starkaste lag inför matchen mot FC Barcelona.

Det blir också bättre relativt sett, eftersom man i bortalaget inte kommer att kunna formera tillnärmelsevis bästa laget. Detta med bland annat Lionel Messi borta, efter att han har fått ledigt för att kunna fokusera på annat. Samma sak gäller även Pedri. Det är mer märkligt.

Marc-André ter Stegen, Sergi Roberto, Ansu Fati och Philippe Coutinho står som icke tillgängliga spelare inför den här matchen och det gör att FC Barcelona har ett sämre lag än vad man hade haft på en av sina bästa dagar.

Samtidigt har man ingenting att spela för, eftersom kampen om ligatiteln är ute för deras del.

Under 3,5 mål spelas till 1,96 gånger såsen hos Betsafe.

  Rygga spelet hos betsafe – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Lag 1 vinner
Odds: 2,00
Bolag: Unibet
Spelstopp: 13:00
TV:  cmoresport logo
Stream:  unibettv logo

Jämför odds: