Speltips Eibar – Valencia 25/6: Tätt möte

Simon Pålsson Publicerat: 25 juni 2020

Artikeln innehåller annonser. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Det finns ingen anledning att förvänta sig en överkörning inför matchen mellan Eibar och Valencia i La Liga torsdagen den 25 juni 2020.

  Rygga speltipset hos coolbet!
Annons. Nya kunder hos Coolbet. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Det är spännande tider i den spanska fotbollen och den som gärna ser många matcher på kort tid behöver bara ratta in kanalerna för La Liga. För där spelas det ta mig attan matcher nästan varje dag – och dessutom på många olika tider.

Här har spanjorerna varit smarta nog att slå ut allt på olika starttider, för att man som tv-tittare ska kunna se så mycket det bara går. Det är onekligen ett smart sätt att öka exponeringen på.

Så vad ska vi förvänta oss här?

Jo, Valencia gäller som knappa favoriter och har mer att spela för sett till tabellen. Det finns fortsatt en chans för dem att nå Europa och då gäller det att avsluta säsongen på ett övertygande sätt nu.

Eibar däremot slåss i botten och behöver poäng för att undvika nedflyttning, dit man nu har tre poäng till godo. Det gör att vi har goda förhoppningar om att få se ett starkt hemmalag här.

Ett rakt 1×2-spel

Om vi ser till de senaste mötena mellan lagen är det nästan alltid målsnålt som gäller, och max två mål har varit melodin de två senaste säsongerna. Dessutom har lagen faktiskt varit ganska jämna, med 1-0 till ena laget den gången, och 1-0 till andra laget matchen efter. Dessutom är kryss gångbart.

På det hela taget kan man ändå kalla det här två ganska jämna lag, med fördel för Valencia såklart. Men i enskilda möten är skillnaden inte så stor, och det är precis det som statistiken visar på sistone.

Därför har vi en ganska stor övertygelse om att det här kommer att bli en tät historia igen. Eibar har spelat flera oavgjorda matcher på slutet och är det där svårslagna laget, medan Valencia visserligen vann senast, men inte haft en sprudlande form sedan omstarten. Det är liksom två lag som väntar lite i startgroparna.

X (oavgjort) spelas till 3,35 gånger krämen hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Coolbets!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: X (oavgjort)
Odds: 3,35
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 19:30,torsdag 25/&
TV:  cmorelive logo
Stream:  cmoreplay logo