Speltips Huesca – Elche 9/4: Bottenstrid

Simon Pålsson Publicerat: 9 april 2021

Det är nedflyttningsstrid som gäller i spanska La Liga när SD Huesca spelar hemma mot Elche fredagen den 9 april 2021.

SD Huesca - Elche

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen


Om man gillar matcher som verkligen betyder någonting och matcher där det står mycket på spel är det dumt att inte ratta in kanalen för fredagens spanska möte i bottenstriden av La Liga.

SD Huesca spelar då hemma mot Elche och har för första gången sedan Hjälmaren brann chansen att gå upp på säker mark i den spanska högstaligan.

SD Huesca har varit ett klart bottenlag från start till nu, men har på senare tid sett aningen mer starka ut, och har gjort ett tränarbyte som har fått bra effekt. Man förlorar fortfarande merparten av sina matcher, men samtidigt har man nu tolv kryss den här säsongen. Plötsligt är SD Huesca mer svårslagna. Det är uppenbart.

I skrivande stund har SD Huesca 24 poäng och är på nedflyttningsplats.

Elche är närmaste lag i tabellen, bara två poäng före, och i den striden får vi även räkna in Real Valladolid på 27 poäng. Dessutom har såväl jumbon Eibar som nästjumbon Deportivo Alaves inte mer än 23 poäng. Jämnt värre.

SD Huesca förlorar inte

I bortalaget har vi inför mötet med SD Huesca ett lag som bara har vunnit två av sina senaste 24 matcher och det är inget vidare facit att ha med sig inför ett desperat bottenmöte på det här viset.

0-0 slutade höstens möte mellan lagen och det finns nog en risk att vi får se någonting liknande här, när båda lagen rimligen är rädda för att förlora.

SD Huesca har en lite bättre trend, med fyra poäng på sina två senaste matcher, och känns allmänt inte som ett lag som går in till ett sånt här möte och förlorar.

SD Huesca vinner spelas till 2,10 gånger såsen hos Unibet.

  Rygga spelet hos unibet – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: SD Huesca vinner
Odds: 2,10
Bolag: Unibet
Spelstopp: 21:00, fredag 9 april 2021
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: