Speltips inför Athletic Bilbao – Las Palmas 9/2: Viktiga poäng

Simon Pålsson Publicerat: 7 februari 2018

Väldigt viktiga poäng står på spel inför fredagens enda spanska ligamöte, som spelas mellan Athletic Bilbao och gästande Las Palmas. Här fokuserar vi på målen.

I förra omgången tog Las Palmas en mycket viktig 1-0-seger i bottenmötet med Malaga och kommer därmed till Baskien med god energi inom spelartruppen. Nu väntar möte med Athletic Bilbao, ett lag som får ses som en liten besvikelse den här säsongen.

Det här är för övrigt fredagens enda spanska ligamöte och på förhand känns det som att vi har rotat fram ett väldigt intressant speltips till runt 1,75 gånger pengarna. Innan vi kommer till den saken kan vi tala lite om Athletic Bilbao, eller Athletic Club som vi borde skriva.

Nu står laget på fem raka matcher utan vinst och inledningen på det här året har inte riktigt varit som önskat. Just nu hittar vi laget på trettondeplatsen i tabellen med en bra bit upp till övre tredjedel där laget åtminstone vill vara. Å andra sidan väntar slutspel i Europa League under våren.

Målspel inför matchen

Las Palmas har som sagt haft det tufft och tillhör botten, men ett par mycket starka insatser gör att det plötsligt känns som att det lever igen för laget. Seger hemma mot Valencia (!) och senast vinst mot bottenkonkurrenten Malaga gör att det nu bara är tre poäng upp till Levante och säker mark.

Med hela 16 omgångar kvar kan det såklart hända mycket och det faktum att laget bevisligen hittat rätt nu bådar gott. Å andra sidan sprakar det fortfarande sällan om laget, som står på 17 gjorda mål framåt efter 22 omgångar. Defensivt ser det dock allt bättre ut och det är där vi fokuserar inför den här matchen.

Känslan är att Las Palmas borde kunna streta emot ganska bra här. Därför riktar vi blickarna mot ett målspel.

Under 3 mål (asian handicap) spelas till 1,75 gånger insatsen hos Unibet. Då får vi pengarna tillbaka vid exakt tre mål.

  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Under 3 mål (asian handicap)
Odds:  1,75 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (Upp till 1 000 kr bonus)
Spelstopp:  21:00, fredag 9/2
TV:   viasatfotboll logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: