Speltips inför Atletico Madrid – Athletic Bilbao 26/10: Kvällsmöte i Spanien

Simon Pålsson Publicerat: 26 oktober 2019

Atletico Madrid gäller som klara favoriter inför lördagens sena kvällsmatch i La Liga hemma mot Athletic Bilbao.

Annons:

Sent på lördagskvällen spelas en riktigt het potatis till fotbollsmatch i La Liga. Då står Atletico Madrid som värd för mötet med konkurrenterna Athletic Bilbao, som haft en ganska kass inledning på säsongen och som behöver resa sig snarast för att inte tappa mark.

Atletico Madrid har likt många andra topplag också varit ganska bleka, men är sin vana trogen ett svårslaget lag. I offensiven finns och har det funnits en hel del att arbeta med.

Nu vann man visserligen med 1-0 senast i Champions League och ser därmed ut att kunna spatsera rakt in i åttondelsfinalerna utan att förta sig. Det är viktigt inte minst för deras självbild att så blir fallet även den här hösten.

Athletic Bilbao var ett av de mer spännande lagen i Europa för ett par år sedan, men har nu så sakteliga tappat mark och slagkraft. Efter den här säsongsinledningen parkerar man i mittens rike.

Annons:

Målspel i La Liga

Atletico Madrid har ett par tunga spelare på sin skadelist aoch trots att det rör sig om två försvarare bland annat tror vi att avbräcken främst kommer att påverka den offensiva slagkraften. Detta för att Joao Felix inte är med och så här i inledningen av säsongen har den portugisiske talangen varit superviktig för den offensiva kreativiteten i laget. José Gimenez är också osäker till spel. Sime Vrsaljko och Stefan Savic är de skadade försvararna.

Gorka Guruzeta är tveksam till spel för bortalaget. Athletic Bilbao kan med andra ord få klara sig utan honom i den här matchen också. Så här långt har han inte gjort några minuter.

Det finns mycket som talar för att det här blir ett tillknäppt möte. Inget av lagen vill ogärna förlora och det kommer att få det att bli en lite mer försiktig tillställning.

Under 2 mål (asian handicap) spelas till 1,79 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 2 mål (asian handicap)
Odds:  1,79 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  21:00, lördag 26/10
TV:   cmorefotboll logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 
Annons: