Speltips inför Atletico Madrid – Villareal 24/2: Klar favorit

Simon Pålsson Publicerat: 24 februari 2019

Speltipset inför lördagens match mellan Atletico Madrid och Villareal bottnar i en tro på att målchanserna ändå kommer att vara en hel del i matchen.

Annons:

Atletico Madrid stod för en spektakulärt bra insats i veckans Champions League-möte med Juventus och kunde tack vare 2-0-vinsten ge sig själva ett fantastiskt utgångsläge inför returmötet om cirka 2,5 vecka. Då ska det avgöras på italiensk mark.

Det här var en insats som av allt att döma kommer att ge laget ny energi – men samtidigt är frågan hur ligaspelet nu kommer att prioriteras. Det är inte omöjligt att ta sig förbi FC Barcelona, men känslan är att det kommer att bli tufft. Kanske är det läge att omprioritera resurserna till Champions League? Där finns det potential att gå hela vägen.

Nu väntar hur som helst Villareal – en av säsongens större besvikelser – på hemmaplan i ligaspelet. Här ska Atletico Madrid vara klara favoriter, men går det att skrapa fram samma intensitet. Märk väl att gästerna inte vunnit en bortamatch under 2019 och därmed får ses som klara underdogs.

Spel på målmarknaden

Lucas Hernandez är inte spelklar för Atletico Madrid än – vad det verkar – men i övrigt kan Diego Simeone spela med bästa möjliga lag. Det är såklart en stor fördel, inte minst med tanke på att laget spelar många viktiga matcher kommande veckor.

Bruno Soriano, Manu Trigueros och Daniele Bonera är spelarna som inte kan spela för Villareal. Det är inga höjdarförutsättnigar för gästerna som då per automatik blir än större underdogs. Dessutom har laget som sagt misslyckats med att vinna åtta (!) raka bortamatcher i La Liga.

Men mot Atletico Madrid har det sett bättre ut. Då har laget sju matcher utan förlust. Det gör att vi tror på ett litet skrällspel här. Villareal kan definitivt pilla in en boll.

Båda lagen göra mål spelas till 2,28 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  2,28 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet
Spelstopp:  16:15, söndag 24/2
TV:   strive logo
Stream:   strive logo

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.