Speltips inför Deportivo La Coruna – Mallorca 20/6: Kvalfinal till La Liga

Simon Pålsson Publicerat: 18 juni 2019

Deportivo La Coruna inleder gärna kvalfinalen till La Liga med en vinst mot Mallorca torsdagen den 20 juni. Det är vad vi tror i vårt speltips också.

Annons:

Den spanska ligasäsongen må vara över, men trots det spelas fortfarande högklassig fotboll när juni så sakteliga närmar sig juli. Nu återstår det i för sig bara två matcher innan vi kan summera den här säsongen och det är den här veckan som blir den allra sista.

Två lag, Osasuna och Granada, är redan klara för La Liga inför nästa säsong. Än återstår det en plats i högstaligan i Spanien och det är den plats som Deportivo La Coruna och Mallorca nu gör upp om. Det här är ett möte som spelas över två matcher, 180 minuter, där båda lagen får chansen att spela på hemmaplan.

Deportivo La Coruna har ett bra facit med sig efter dubbla vinster i semifinalen mot Malaga. Det var verkligen att steppa upp precis i rätt läge och tyder på att Deportivo La Coruna minsann tar det här på allvar.

Mallorca då? Ö-laget är som vanligt svårslagna och riktigt tunga att möta, men höll trots det på att tappa sin vinst mot Albacete efter 1-0-förlust i returen. Men 2-1 över 180 minuter räcker för att nu få spela kvalfinal.

Deportivo La Coruna – fokus!

Deportivo La Coruna såg som sagt väldigt starka ut i semifinalen och har på det hela taget en väldigt fin form med sig inför det här avgörandet. Däremot spelar laget mestadels målsnåla matcher. Sju av lagets åtta senaste har slutat under 2,5 mål. Därför var 4-2-vinsten i semifinalen direkt överraskande.

Vad som däremot verkligen talar för Deportivo La Coruna i det första mötet är facit mot Mallorca. Laget har nu elva (!) raka hemmamatcher mot Mallorca utan förlust. Det är en given fördel att kunna luta sig mot ett sådant facit.

Det är en av många anledningar till att vi håller hemmalaget Deportivo La Coruna som favoriter i det första mötet här. I våra ögon är det ett lite bättre, lite giftigare, lite vassare lag. Det har inte minst märkts under sluttampen på den här säsongen.

Deportivo La Coruna vinner spelas till 2,05 gånger insatsen hos Betway.

Annons:
  Rygga spelet hos betway – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Deportivo La Coruna vinner
Odds:  2,05 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betway
Spelstopp:  21:00, torsdag 20/6
TV:    strive logo
Stream:    strive logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.