Speltips inför Deportivo Alaves – Atletico Madrid 29/10: Klar favorit

Simon Pålsson Publicerat: 29 oktober 2019

Får John Guidetti minuter när hans Deportivo Alaves spelar ett synnerligen tufft möte med Atletico Madrid på hemmaplan i La Liga på tisdagskvällen?

Annons:

Det råder ingen tvekan om att det är bra tider för den som älskar spansk fotboll nu. När det inte spelas internationella cuper som Europa League och Champions League i veckorna är man inte sena med att stoppa in lite inhemsk ligafotboll mitt i veckan.

Med tidig avsparkstid kommer vi att bänka oss för mötet mellan Atletico Madrid och Deportivo Alaves på tisdagskvällen. En match som i våra ögon har en solklar favorit.

Det skiljer åtta poäng mellan lagen och alldeles säkert kommer det att växa med tiden. Atletico Madrid vann med bekväma 2-0 hemma mot Athletic Bilbao senast och såg därmed till att haka på i den absoluta toppen.

Deportivo Alaves har elva inspelade poäng och bör klara sig den här säsongen, men det är inget lag som ska vara på den övre halvan.

Annons:

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Deportivo Alaves ser ut att kunna formera vad som får betecknas som sitt starkaste lag och för att ha en chans i den här typen av match är det troligen en förutsättning. Rodrigo Ely och Tomas Pina är aningen osäkra till spel med skavanker, men hoppas i alla fall kunna komma till spel. John Guidetti lär inte starta och ska nog vara glad om han överhuvudtaget får minuter.

Då är skadeläget klart värre hos gästerna, men där finns ju en annan bredd såklart. Joao Felix är inte med, men det gick bra utan honom senast. Nu finns inte heller José Gimenez, Stefan Savic eller Sime Vrsaljko tillgängliga. Det är såklart tråkigt för deras del.

Med det sagt kan vi inte blunda för att det finns ett urtydligt favoritskap inför den här matchen. Det ska vara klasskillnad mellan dessa båda lag. Det är vår fasta övertygelse att så är, ska och kommer att vara fallet.

Atletico Madrid vinner spelas till 1,83 gånger såsen hos Bethard.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Atletico Madrid vinner
Odds:  1,83  (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  19:00, tisdag 29/10
TV:   cmorefotboll logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.