Speltips inför Eibar – Real Sociedad 10/3: Tre poäng i sikte

Simon Pålsson Publicerat: 10 mars 2020

Real Sociedad har utan tvekan målsättningen riktad mot att plocka tre poäng, borta mot Eibar i tisdagens möte i La Liga den 10 mars 2020.

  Spela vårt speltips hos Coolbet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

La Liga smyger in med en omgång mitt i veckan, och det finns ett par matcher som behöver spelas för att fylla ut hela spelschemat och komma ikapp med matcherna som ligger efter. Ett sådant möte spelas på tisdagskvällen, mellan Eibar och Real Sociedad.

Real Sociedad har tagit sig hela vägen till spansk cupfinal, och det har gjort att man har halkat lite efter i matchandet i La Liga. Därför ska man försöka ta en viktig trepoängare här också.

Formen är god hos Real Sociedad, som radat upp vinster sedan årsskiftet. Nu möter man ett Eibar som fortsatt riskerar att ramla ur La Liga, och som bara har en match till godo på matcherna på nedflyttningsplatserna.

Det är alltså en match som man ska vinna, och framför allt behöver vinna för att fortsätta ha ett bra slagläge om Europaplatserna inför avslutningen på den här spanska ligasäsongen.
Annons:

Real Sociedad är favorit

Real Sociedad har haft en väldigt fin säsong och har ett par spelare som stuckit ut ordentligt på ett mer individuellt plan. Alexander Isak är ett av dessa namn, även om den svenske supertalangen tappat lite i fart nu på slutet. Låt oss se om det kan bli lite bättre igen.

Annars är det såklart Martin Ödegaard som är den stora spelaren, och norrmannen hamnar i någon form av fokus även den här gången. Eibar är ett ganska starkt lag, men ska vara en motståndare som detta Real Sociedad ska kunna slå. Det är vår absoluta känsla på förhand.

Om vi bortser förlusten senast har Real Sociedad en fantastisk trend bakom sig och har dessutom tagit sig till final i Copa del Rey. Därför förväntar vi oss en ny vinst här – med tanke på att formen på det hela taget är väldigt fin. Det går inte att säga något annat.

Därför spelar vi Real Sociedad draw no bet till hela 1,63 gånger såsen hos Coolbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Real Sociedad draw no bet
Odds: 1,63
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 20:00, tisdag 10/3
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

 
Annons:


Annons: