Speltips inför FC Barcelona – Levante 2/2: Real satte press

Simon Pålsson Publicerat: 2 februari 2020

I våra ögon finns det ingen anledning att förvänta sig en massiv överkörning när FC Barcelona tar sig an Levante i La Liga.

Annons:

Det är söndag och sin vana trogen har den spanska högstaligan La Liga dukat upp en sen kvällsmatch för att runda av helgens matchande. Det blir ingen dålig match den här helgen, när FC Barcelona ska försöka svara upp på Real Madrids derbyvinst under lördagen.

För motståndet står Levante, inte världens enklaste motstånd, men ett motstånd som FC Barcelona har för vana att vinna mot utan större bekymmer.

FC Barcelona har en helt otrolig statistik hemma mot Levante i ligasammanhang och motståndarna är bara en av många kombantanter i La Liga som man städat av många gånger i rad nu. Eller vad sägs om att man nu har 14 raka vinster på hemmaplan mot Levante? Då räknar vi in alla tävlingar. Det är svindlande.

Märk väl att FC Barcelona också varit synnerligen starka på hemmaplan under hela säsongen. Det är faktiskt bara en av lagets 17 senaste matcher på Camp Nou som man inte har vunnit. Det är svindlande det också.

Annons:

Ett målspel hämtas

Spelbolagen verkar helt övertygade om att vi får se en femtonde raka vinst för FC Barcelona hemma mot Levante, och egentligen finns det inte så många anledningar att ifrågasätta den utgångspunkten. Men det här gör också att oddsen har fått sig en skev fördelning inför matchen.

I hemmalaget är Luis Suarez som bekant skadad och som det ser ut nu kommer anfallaren inte att spela mer under hela säsongen. Det är ett otroligt tapp för laget, och såklart enormt tråkigt för honom personligen. I övrigt är Ousmane Dembele och Neto inte med i den här matchen.

Rober Pier och Ivan Lopez har inte spelat på ett bra tag, och ingen av spelarna gör minuter i den här matchen heller. Nemanja Radojo, Oier Olazabal och Enis Bardhi står alla som osäkra kort. Låt oss se om dessa spelare kommer att medverka eller inte.

Levante får otroligt svårt här, men vi tror ändå att laget kan hålla nere siffrorna hyfsat. Under 4,5 mål spelas till 1,52 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 4,5 mål
Odds: 1,52
Bolag: Unibet
Spelstopp: 21:00, söndag 2/2
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

 
Annons:


Annons: