Speltips inför FC Barcelona – Real Sociedad 7/3: Orimligt stor favorit

Simon Pålsson Publicerat: 7 mars 2020

Real Sociedad står som underdog inför lördagens tuffa bortamatch mot FC Barcelona, men rimligen borde man kunna ställa till det på Camp Nou den 7 mars 2020.

  Spela vårt speltips hos Unibet!
Annons. Regler & villkor. +18 år för spel. Stödlinjen.se. Detaljer på hemsidan.

Annons:

Då är det åter dags för en härlig fotbollslördag i den spanska fotbollen, och på förhand finns det flera matcher som sticker ut lite mer än vanligt. Ett av mötena som vi gärna lägger en extra varm hand på inför avsparken spelas på Camp Nou, där hemmalaget FC Barcelona får besök av Real Sociedad.

Ur ett svenskt perspektiv är det här en match som oundvikligen hamnar i fokus, eftersom det är två lag med starka svenska kopplingar. FC Barcelona är ett av lagen med flest anhängare i Sverige och det gör att det alltid finns många som intresserar sig för hur det går och ser ut i deras matcher. Därtill har Alexander Isak gjort att intresset för Real Sociedad växt under säsongen.

Därmed är det nog inte bara vi som bänkar oss i tv-soffan för att se den här matchen. Det är också ett möte mellan två offensivt starka – bra – fotbollslag. Förväntningarna är ingenting annat än uppskruvade till höga nivåer. Det gillar vi.
Annons:

Alexander Isak i fokus?

Alexander Isak har vunnit förtroende på slutet och har varit given i startelvan, och nu får vi hoppas att den svenske talangen fortsätter längst fram när man spelar säsongens svåraste match. Det är ett enormt skyltfönster för honom. Vi vet ju hur det gick när han fick spela mot Real Madrid på bortaplan. Två mål och en allmänt stark insats.

På det hela taget har det här varit en rolig säsong för bortalaget och det mesta talar väl egentligen för att man ska ha goda möjligheter att göra skada i den här matchen. Det har varit en säsong där man visat att man kan slå de bästa lagen, och man är alltid farliga framåt.

Ett målspel skulle med andra kunna vara intressant, men det är inte riktigt så vi tänker inför avsparken. Här tycker vi att spelbolagen har blivit lite väl ensidiga i sin värdering, och man håller FC Barcelona som lite väl stora favoriter i våra ögon. Det kan vi inte blunda för.

Real Sociedad +1,75 (asian handicap) spelas till fina 1,67 gånger krämen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Real Sociedad +1,75 (asian handicap)
Odds: 1,67
Bolag: Unibet
Spelstopp:  18:30, lördag 7/3
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

 
Annons:


Annons: