Speltips inför FC Barcelona – Villareal 24/9: Storseger

Simon Pålsson Publicerat: 24 september 2019

Det är dags för en kraftig vinst för FC Barcelona. Det är känslan inför tisdagens viktiga möte med Villareal på hemmaplan i La Liga den 24 september 2019.

Annons:

Förra veckan var det Champions League, men den här veckan får tisdagskvällen istället ägnas åt toppfotboll från La Liga. Här får vi bland annat se ett pressat FC Barcelona ta sig an Villareal.

FC Barcelona är sin vana trogen ett mycket starkt lag på hemmaplan och inte minst i det inhemska ligaspelet är det här ett faktum som varit mycket tydligt. Nu står laget på nio (!) raka hemmavinster i La Liga. Då får vi såklart sträcka tidsaspekten hela vägen tillbaka in på förra säsongen.

Däremot kan man se tillbaka på en lite skakig inledning på säsongen med tre poängtapp på fem matcher. Det gör att laget i skrivande stund inte är mer än åtta i tabellen. Det kommer att hända mycket innan den här serien sätter sig, men visst är det anmärkningsvärt?

Villareal däremot har två vinster, två kryss och en förlust hittills. Det får betcknas som en lovande start, även fall det är ett par veckor sedan det blev vinster senast.

Annons:

Välbehövlig vinst

Att det finns ett tydligt styrkeförhållande mellan dessa båda lag säger sig själv. FC Barcelona är giganten som hela tiden finns med i toppen medan Villareal är uppstickaren som blandar och ger, säsong efter säsong.

Det faktum att FC Barcelona nu står på nio (!) raka hemmavinster mot Villareal säger en hel del. Det tyder på att Villareal inte är ett av lagen som har för vana att skrälla borta mot giganterna.

Nu kommer laget dessutom till spel utan Bruno Soriano, nyförvärvet Alberto Moreno och Ramiro Guerra. Det är ingen hemlighet att man gärna hade fått ha sina allra bästa spelare tillgängliga – rakt igenom – för att kunna hota här.

FC Barcelona har allt fler spelare tillgängliga och kan nu formera en galen offensiv. Däremot finns varken Jordi Alba eller Samuel Umtiti med i matchtruppen. En intressant sak att notera är att Ousmane Dembélé närmar sig comeback igen. Däremot är Lionel Messi helt säkert spelklar igen.

FC Barcelona behöver ta en vinst här och vi litar på att så blir fallet. FC Barcelona -1 spelas till 1,78 gånger krämen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  FC Barcelona -1
Odds:  1,78 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  21:00, tisdag 24/9
TV:   cmorefotboll logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

 
Annons: