Speltips inför Leganes – Levante 4/3: Måndagsmöte

Simon Pålsson Publicerat: 4 mars 2019

Det väntar ett viktigt möte i den nedre delen av regionen i La Liga-tabellen mellan Leganes och Levante på måndagen. Då bjuder vi såklart på speltips.

Annons:

För ett par dagar sedan gick faktiskt det spanska fotbollsförbundet ut och bekräftade att det från nästa säsong inte längre spelas några matcher på måndagar i La Liga. Detta för att tiderna ska passa supportrarna bättre. I Spanien är traditionen med helgmatcher djupt rotad, varpå det skiljer sig duktigt från hur vi har det inom exempelvis den allsvenska fotbollen där måndagar och tisdagar är vanliga speldagar.

För oss som älskar betting är måndagsmatcher ofta välkommet då det ger ännu en möjlighet att hitta trevliga speltips. I övrigt kan måndagskvällar som bekant vara lite torra vad gäller spelutbudet. Men med det sagt ska vi se till att njuta av det sista som nu händer på måndagar i Spanien.

Leganes och Levante har båda 30 inspelade poäng så här långt och har därmed sju poäng ner till en nedflyttningsplats. Det ska mycket till för att lagen ska bli inblandade i den desperata bottenstriden – det är ändå känslan – men räkna med att de gärna tar ett par vinster till omgående för att kunna lämna det helt bakom sig.

Spel på målmarknaden

Leganes har inga skador att bekymra sig över inför den här matchen, men däremot kommer inte Youseff En-Nesyri spela den här matchen då han är avstängd. Detta efter det gula kortet mot Valencia i den senaste ligaomgången. Det kan komma att påverka laget negativt, det måste sägas.

Men med det sagt är skade- och avstängningsläget hos gästerna betydligt värre och här kan vi prata om problem på riktigt. Ruben rochina är avstängd efter sin röda kort mot Real Madrid i senaste omgången, men i övrigt finns det också ett par skadade spelare att förhålla sig till. Cheick Doukoure och Tono kommer inte att spela. Coke och Sergio Postigo däremot hoppas kunna spela men är högst osäkra.

Det finns en härligt offensiv trend hos båda lagen som sett spelmässigt vassare ut i februari månad. Här tror vi dessutom att båda lagen ser en god möjlighet till en trepoängare. Det bör öppna upp matchen en aning mer än vad spelbolagen tror.

Över 2 mål (asian handicap) spelas till 1,64 gånger såsen hos Unibet. Då får vi pengarna tillbaka vid exakt två mål i matchen.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Över 2 mål (asian handicap)
Odds:  1,64 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  21:00, måndag 4/3
TV:   strive logo
Stream:   strive logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.