Speltips inför Leganes – Real Madrid 15/4: Tränareffekten fortsätter

Simon Pålsson Publicerat: 15 april 2019

Real Madrid är rättmätiga favoriter inför måndagens möte med Leganes i spanska La Liga den 15 april. Läs vårt speltips inför det heta mötet.

Annons:

Det går inte att klaga på måndagskvällen den här veckan då det väntar toppmöte i engelska Premier League, väldigt heta matcher i den inhemska fotbollen här i Sverige och också en härlig match med Real Madrid inblandade i La Liga. Detta bara en dag innan det åter smäller i Champions League. Fotbollstillvaron har varit sämre.

Real Madrid har nu möte med Leganes på bortaplan, ett Leganes som tack vare en fin period ser ut att ha klarat ett nytt kontrakt. 40 inspelade poäng brukar vara den magiska gränsen och då det är nio poäng ner till en nedflyttningsplats krävs tidernas genomklappning för att det här ska gå åt helvete. Kanske skruvas det också ner något på intensitet och motivation då?

Samtidigt är formen lite sådär hos Real Madrid, men moralen är klart bättre sedan tränarbytet och vi tror att laget vill se till att avsluta säsongen på ett bra sätt. Att vinna den här typen av matcher är precis vad som krävs som ett steg i den rätta riktningen.

Rakt spel hämtas

Leganes får inte spela med den viktige pjäsen Oscar Rodriquez, som alltså har kopplingar till Real Madrid då han är utlånad från klubben. Kenneth Omeruo, Alexander Szymanowski och Recio är spelarna som kan komma att missa av skadeskäl.

Hos Real Madrid har visserligen Vincius Junior skadeproblem medan Thibaut Courtois och Mariano har känningar. Det är å andra sidan inte spelare som Zinedine Zidanes står och faller med direkt.

Det har inte varit en enorm klang- och jubelföreställning sedan Zinedine Zidane återvände, men visst ser det mycket bättre ut? Att få 1,67 gånger pengarna på det raka spelet på den spanska giganten är fortsatt alldeles för högt och måste synas den här måndagskvällen. Det hittar vi bland annat hos Interwetten.

Annons:
  Rygga spelet hos Interwetten – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: Real Madrid vinner
Odds: 1,67 (Jämför alla odds)
Bolag: Interwetten
Spelstopp:  21:00, måndag 15/4
TV:   strive logo
Stream:   strive logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.