Speltips inför Malaga – Deportivo La Coruna 15/6: Nu avgörs La Liga-kvalet

Simon Pålsson Publicerat: 14 juni 2019

Deportivo La Coruna är favoriter inför kvalreturen mot Malaga på vägen mot La Liga. Mötet spelas lördagen den 15 juni 2019 och kräver ett bra speltips.

Annons:

För närvarande är den spanska säsongen absolut inte över och spansk fotboll ångar på hetare än på väldigt länge. Detta beror på det spanska kvalsystemet, likt det engelska i Championship, som ger lag 3-6 i Segunda Division chansen att faktiskt nå högstaligan inför nästa säsong. Det sista laget till La Liga är alltså inte utsett i det här skedet.

Osasuna vann ligan och är redan klara för uppflyttning. I sitt sällskap tar laget med sig Granada. Nu hoppas Deportivo La Coruna och Malaga kunna bli det tredje laget att ta sig upp. Men först väntar ett returmöte i vilket Deportivo La Coruna är klara favoriter efter att ha vunnit med 4-2 i det första. Märk väl att det här bara är semifinalen och att det sedan väntar kvalfinal mot Albacete eller Mallorca.

Deportivo La Coruna vann med 4-2 i det första, som sagt, efter en stark prestation och ser ut att ha prickat formen bra. Å andra sidan såg defensiven ihålig ut och med ett Malaga som verkligen behöver göra mål inför sin hemmapublik räknar vi inte med någonting annat än offensiv inställning och en öppen match.

Klart målspel

Efter vinsten med 4-2 i det första mötet är det såklart Deportivo La Coruna som har överhanden i det här mötet och det är värt att ha med sig. Men för Malagas del finns det ett par saker som ändå talar för att laget ska kunna skrälla ordentligt här. Om det nu är en skräll för ett så meriterat lag att vända på steken i en viktig hemmamatch. I 13 (!) raka hemammatcher mot Deportivo La Coruna har laget gått av planen utan att förlora.

Dessutom är Malaga så pass starka på sin egen hemmaplan att de gjort minst tre mål i tre raka hemmamatcher i ligaspelet. Det är ett mycket starkt facit att ha med sig med tanke på att det också blivit vinster i samtliga dessa tre matcher.

Det är egentligen bara en av flera saker som talar för mål även i returmötet. Efter 4-2 i den första matchen har lagen visat att de verkligen kan såra varandra, men det ger också ett utgångsläge som tvingar fram hemmalaget ordentligt. Det kommer att öppna tillställningen i avseende hur matchbilden ser ut.

Båda lagen göra mål är därmed ett fint speltips till hela 2,10 gånger insatsen hos Bwin.

Annons:
  Rygga spelet hos Bwin – Få upp till 250 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  2,10 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bwin
Spelstopp:  20:00, lördag 15/6
TV:   strive logo
Stream:   strive logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.