Speltips inför Rayo Vallecano – Girona 1/3: Målspel i Spanien

Simon Pålsson Publicerat: 28 februari 2019

Det blir ett målspel som gäller inför Rayo Vallecano och Girona i La Liga, en match som spelas på fredagskvällen. Häng med på vårt speltips här!

Annons:

Rayo Vallecano tar sig an Girona på hemmaplan i det som är fredagens enda match från La Liga. Det är inte dumt med lite extra spansk ligafotboll som en liten aptitretare inför vad som komma skall den här fullspäckade helgen.

Det går att säga mycket om Rayo Vallecano just nu, men formen är inget vidare. Det är få som skulle säga emot det påståendet. Faktum är att laget nu står på fyra (!) raka förluster i ligaspelet. Visst, det har varit uddamålsförluster och mot relativt tufft motstånd, men det gör att det inte direkt är vind i deras segel just nu.

Girona däremot är än svagare för närvarande. Eller, det är kanske inte riktigt sant. Läget är snarare allt ljusare efter 2-1 (vinst) mot Real Madrid och sedan 0-0 mot Real Sociedad. Två raka matcher utan förlust har inte hänt sedan början av 2019. Dessutom bröt det en sju matcher lång förlustrad.

Alla ögon på målmarknaden

En viktig sak att ha med sig är också hur Girona spelar på bortaplan. Det brukar nämligen se väsentligt annorlunda ut än när det annars relativt offensiva lag spelar på hemmaplan. När laget inte är hemma i Girona blir det ofta mer defensivt inriktade matcher. Eller vad sägs om fyra raka bortamatcher som gått under 2,5 mål? Det är värt att ha med sig.

Märk väl att Girona också är ett direkt svagt lag på bortaplan generellt. Med bara en seger på sina tolv senaste bortamatcher i ligaspelet har laget visat sig uddlösa när de inte stöds av hemmapubliken. Det här visar sig allra främst i offensiven.

Rayo Vallecano har som vi tidigare en direkt risig form och Girona litar vi inte på när det är bortaplan som gäller. Det finns med andra ord inte särskilt mycket som talar för att det här ska bli en målrik historia. Snarare tvärtom.

Under 2,75 mål spelas till 1,71 gånger pengarna. Då är det alltså asian handicap som gäller. Det innebär i praktiken att vi får halva insatsen tillbaka om det blir tre mål i matchen.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 2,75 mål (asian handicap)
Odds:  1,71 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet
Spelstopp:  21:00, fredag 1/3
TV:   strive logo
Stream:   strive logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.