Speltips inför Real Betis – Atletico Madrid 22/12: Krampaktigt

Simon Pålsson Publicerat: 21 december 2019

Atletico Madrid har en väldig förmåga att neutralisera sitt motstånd och det är precis vad vi förväntar oss även den här gången mot Real Betis.

Annons:

Den väldigt utspridda spanska fotbollshelgen fortsätter på söndagen där vi får se Atletico Madrid ta sig an ett Real Betis som man kan få problem mot, men som man samtidigt måste gälla som favoriter mot.

Real Betis vann visserligen lagens senaste möte, då med 1-0 på hemmaplan i februari tidigare i år, men har annars haft svårt mot detta Atletico Madrid sista säsongerna. En sak kan vi ta med oss från lagens inbördes möten och det är att det närmast alltid slutar med målsnåla matcher. I endast ett av de sex senaste mötena har vi fått se mer än ett mål. Då slutade matchen 1-1, även det med Real Betis som hemmalag.

Real Betis har en fin trend på slutet med tre vinster och ett kryss. Här har vi en tydlig målmässig utveckling, men nu möter man alltså det lag som släppt in färst mål (tio!) så här långt i La Liga och som alltid har en förmåga att sätta an tonen i sina matcher. Atletico Madrid har också tre raka hållna nollor i alla tävlingar.

Annons:

Underspel på målmarknaden

Den klassiska förutfattade meningen som vi och många andra har om Atletico Madrid under Diego Simeone har verkligen visat sig stämma även den här säsongen. Nu har man visserligen tappat lite av sin offensiva kraft och gör därmed sämre resultat, men spelsättet liknar i mångt och mycket det man tillämpat i flera säsonger nu.

Det är ett väldigt stort fokus på att bogsera in matcherna med hjälp av en intensiv defensiv och ett välorganiserat lag, som inte bjuder på någonting och som prioriterar att hålla nollan. Med en viss Oblak längst bak har man också en målvakt i absoluta världsklass.

Det här öppnar för att man ur ett spelmässigt perspektiv nästan alltid landar i olika form av underspel eller andra målspel på deras matcher. Det är precis vad vi förväntar oss även den här gången, när man nu kommer från ett par riktigt bra prestationer rent organisationsmässigt och defensivt sett.

Det känns som att det är Atletico Madrid som slår an tonen i den här matchen och vårt speltips blir utan någon som helst tvekan ett underspel.

Under 2,5 mål spelas till 1,70 gånger krämen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 2,5 mål
Odds:  1,70 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  16:00, söndag 22/12
TV:   cmorefotboll logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 
Annons: