Speltips inför Real Betis – Villarreal 7/4: Viktigt möte

Simon Pålsson Publicerat: 5 april 2019

FC Barcelona blev för svåra sist, men i helgens speltips tror vi att Villarreal kan ta en vinst borta mot Real Betis den 7 april.

Annons:

Det har varit en synnerligen händelserik vecka i den spanska ligafotbollen och efter en fullspäckad veckoomgång har vi också fått njuta av flera tunga matcher under helgen. Det hela avslutas med söndagens matcher, som är en hel drös till antalet.

Allra sist avgörs matchen mellan Real Betis och Villarreal, två lag i stort behov av poäng. Inte minst gästerna behöver vinna för att inte blanda sig i en reell strid om nytt kontrakt. Med tanke på lagets oerhörda höjd vore det märkligt om de inte spelar spansk högstafotboll nästa säsong.

Eller såg ni inte förra omgången i veckan? Då hade Villarreal ledningen vid upprepade tillfällen mot serieledande FC Barcelona – som hade ett starkt lag med sig till matchen – men lyckades tappa till 4-4 med matchens sista spark. Som så många gånger förr var Luis Suarez framme med en magisk spark precis i slutsekunderna och lagen fick dela poängen. Surt. Prestationen var med det sagt ett tydligt bevis på att Villarreal är att räkna med.

Givet spel på målmarknaden

Real Betis föll visserligen i veckans omgång mot Real Sociedad på bortaplan, men hade dessförinnan ett par starka prestationer att luta sig mot. Men det släppts fortfarande in för mycket mål och laget har bara hållit nollan i två matcher från februari månad och framåt. Det är såklart ingen slump.

Nu väntar ett Villarreal som förutom poängen (och de fyra målen) mot FC Barcelona i veckan haft ett par riktigt fina insatser i mars månad. Fyra raka vinster i början av månaden – varav två i Europa League – bådar gott inför säsongsavslutningen.

Villarreal har bara en poäng ner till nedflyttningsplats medan Real Betis i praktiken fortfarande har häng på en Europaplats. Men då krävs det tre poäng här. Det är två lag som väldigt ogärna förlorar, men som väldigt gärna också går för vinsten. Det borde tala för mål.

Båda lagen göra mål spelas till 1,67 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 500 kronor!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,67 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  20:45, söndag 7/4
TV:    strive logo
Stream:    strive logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.