Speltips inför Real Madrid – Osasuna 25/9: Tätare än väntat

Simon Pålsson Publicerat: 24 september 2019

Målspelet känns fullkomligt givet inför ångestmötet i La Liga mellan pressade Real Madrid och svårslagna Osasuna onsdagen den 25 september 2019.

Annons:

Efter fem spelade omgångar i La Liga är det en smått osannolikt jämn tabell som nu väntar, där det inte skiljer mer än en enda poäng mellan serieledarna och lag nummer sex i tabellen.

Vidare är avståndet ner till nedflyttningsplatsen, där Espanyol från Barcelona nu ligger, inte mer än fyra poäng stort från sjundeplatsen. Samtidigt ligger ett lag som FC Barcelona, då efter fem omgångar, alltså åtta med sina sju poäng. Förvirrande? En aning. Men klart är i alla fall att allting fortfarnade är vidöppet.

Zinedine Zidane har fått utstå mycket kritik för sin svaga säsongsinledning, men faktum är att laget ligger i delad serieledning trots två poängtapp efter fem omgångar. Det är med andra ord ingen fara på taket.

Lite mer fara på taket är det rent spelmässigt eftersom det faktiskt sett ordentligt krampaktigt ut, samtidigt som problematiken kring spelare som Gareth Bale hela tiden är närvarande. Vidare ska man inte glömma att laget föll med pinsamma 3-0 mot PSG i Champions League förra veckan. Det lär ha orsakat en del sår.

Annons:

Ingen islossning här heller

Nu väntar inga mindre än Osasuna, ett av många lag som hör hemma mitt i mitten av tabellen. Om vi ser till inledningen på säsongen är det här inte ett lag som ska underskattas. Efter fem omgångar har man ännu inte förlorat en match.

Det går såklart att raljera över det faktum att man nu står på fyra raka kryss – det håller inte om man vill blanda sig i striden om Europaplatserna – men att man har tre insläppta på fem omgångar imponerar desto mer. Det här är ett svårpasserat, svårslaget lag. Det går inte att blunda för.

Real Madrid kan dessutom sakna startspelare som Luka Modric, Isco och Marcelo. Sedan tidigare är Marco Asensio också långtidsskadad. Det här kan ställa till problem i offensiven. Dessutom väntas laget rotera en del med tanke på att man spelat två tunga matcher med bästa manskap förra veckan.

Under 3,5 mål spelas till 1,76 gånger krämen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 3,5 mål
Odds:  1,76 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  21:00, onsdag 25/9
TV:   cmorelive logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 
Annons: