Speltips inför Real Sociedad – Leganes 8/11: Kliv in tidigt

Simon Pålsson Publicerat: 8 november 2019

Real Sociedad känns som enorma favoriter på förhand inför fredagens möte med Leganes i La Liga.

Annons:

På fredagskvällen är det åter dags för fotboll i bästa klass när La Liga dukar upp en fredagsomgång som kan bli en fin aptitretare inför helgen. Real Sociedad tar sig då an ett minst sagt formsvagt Leganes.

För om vi ser till Leganes och deras (o)förmåga att göra resultat på bortaplan är den ganska skrämmande. Eller vad sägs om att man nu har förlorat fem av sina senaste sex matcher på bortaplan i ligan?

Real Sociedad går som tåget och ger faktiskt storlagen en kamp om topplaceringarna. Efter 12 omgångar står man på 22 inspelade poäng. Det gör att man faktiskt kan gå upp i tillfällig serieledning i händelse av en vinst här.

Vidare ska sägas att man har Real Sociedad två raka vinster hemma mot Leganes i La Liga. Det är alltså ett psykologiskt övertag också.

Annons:

En mycket stark säsongsinledning

Det går alltså inte att inte imponeras av den inledning på säsongen som Real Sociedad har haft så här långt. Det går hur bra som helst poängmässigt, men frågan är om det inte är spelet som är allra mest imponerande.

För svensk del har det varit lite trist att Alexander Isak förpassats till bänken och trots ett par ganska starka inhopp har han ännu inte spelat till sig en startplats. Det säger en del om hur bra övriga har presterat.

Real Sociedad har nu spelat offensivt inriktade matcher mycket på sistone. Över 2,5 mål har suttit i sju av de åtta senaste matcherna. Det är ett minst sagt imponerande facit för den som är ute efter mål och underhållning.

Vår känsla är att Real Sociedad är på tok för bra för bortalaget här. Det kommer att märkas och allra bäst är oddset hos Bethard där vi kan spela på det raka spelet på Real Sociedad till 1,71 gånger såsen.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Real Sociedad vinner
Odds:  1,71 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  21:00, fredag 8/11
TV:   cmorefotboll logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 
Annons: