Speltips inför Real Sociedad – Real Betis 20/10: Alexander Isak igen

Simon Pålsson Publicerat: 19 oktober 2019

Det är söndagsfokus och matcher i La Liga som gäller. Alexander Isak med sitt Real Sociedad tar sig an Real Betis.

Annons:

Det är åter dags för spansk ligafotboll i toppklass efter ett landslagsuppehåll som för spansk del faktiskt slutade med säkrat plats till EM 2020. Efter att ha kryssat mot såväl Sverige som Norge kan man dock höja ett litet varningens finger för att allting inte är frid och fröjd kring spansk fotboll. Men nog om det nu.

Real Sociedad, med bland annat Alexander Isak i sin trupp, tar sig an Real Betis på söndagen.

Real Sociedad har varit lite av det mest positiva utropstecknet hittills under säsongsinledningen, allra främst för att man spelar en frejdig och offensiv fotboll som tagit många med storm. Nu står man visserligen på två raka förluster på senare tid och landslagsuppehållet kom därför i precis rätt läge för deras del.

Real Betis har inte öppnat säsongen fullt så starkt, men har också ett spännande lag som gör att man hela tiden är att räkna med. Det skiljer dessutom inte mer än fyra poäng mellan lagen.

Annons:

Det återstår att se om Alexander Isak har förtjänat en plats längst fram i detta lagbygge, men vad vi vet är att Martin Ödegaard befäst sin position som lagets nyckelspelare. Han har varit riktigt stark under inledningen på den här säsongen.

Vad vi vet inför just den här matchen är att Diego Llorente står utanför laget på grund av en avstängning. Vidare är Asier Illarramendi skadad.

Hos Real Betis står det nu klart att den viktige mittfältaren William Carvalho inte är spelklar förrän tidigast i december månad. Det är ett tungt tapp för laget. Därtill är det oklart kring om Juanmi och Wilfried Kaptoum spelar här. Vad man däremot hoppas på är att såväl Nabil Fekir som Joaquin ska kunna spela.

Som ni hör är det offensiv kraft som gäller i båda läger.

Båda lagen göra mål spelas därför till 1,58 gånger såsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,58 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  14:00, söndag 20/10
TV:  [cmorelive5]
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 
Annons: