Speltips inför Real Valladolid – Valencia 18/5: Spanskt möte

Simon Pålsson Publicerat: 17 maj 2019

Valencia har pressen på sina axlar inför den avslutande omgången mot Real Valladolid i La Liga lördagen den 18 maj.

Annons:

Med endast en återstående omgång av La Liga är det skarpt läge i ett par delar av tabellen, men vad vi kan konstatera är ett lag som har fått slåss för sin överlevnad hela säsongen nu är på säker mark. Därför går Real Valladolid in till den sista matchen för säsongen utan någon som helst press på sina axlar.

Det gör också att laget, inför sin egen publik på hemmaplan, verkligen kan spela avslappnat och försöka rikta in sig på att avsluta snyggt. Det är ett skönt utgångsläge att vila på när andra lag har det betydligt mer ångestfyllt.

Ett lag som har det synnerligen ansträngt nu är Valencia, som visserligen tagit sig upp på fjärdeplatsen, men som har samma poäng som Getafe och inte har råd med poängtapp i sista omgången. Vansinnigt stor press på gästerna inför säsongsavslutningen alltså.

Tufft läge för Valencia

Real Valladolid har ett par tunga spelare på skadelistan inför matchen och det är såklart en fördel för det desperata bortalaget i den här matchen. Luismi, Pablo Hervias, Stiven Plaza och Anuar Mohamed är fyra spelare som väntas stå utanför matchtruppen.

Efter att tagit ha haft en del skadeproblem ser det nu aningen bättre ut för Valencia vad gäller sådana avbräck. Denis Cheryshev – som värvades för att spinna vidare på sin succé från sommarens världsmästerskap – kommer dock inte till spel i den här matchen heller. Däremot har Eqequiel Garay och Geoffrey Kondogbia förhoppningar om att kunna göra det. Men det ser osannolikt ut som det ser ut. Det är å andra sidan inte spelare som i det här läget tar plats i startelvan.

Men hemmalaget har visat fin form på sistone och Valencia är inte ett lag vi vågar lite på i detta skarpa läge. Det är rätt skönt för Real Valladolid att kunna gå in helt avslappnade och bara försöka göra livet surt för sitt motstånd.

X (oavgjort) spelas till 5,05 gånger insatsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 500 kronor!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips: X (oavgjort)
Odds: 5,05 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard
Spelstopp: 16:15, lördag 18/5
TV:   
Stream:    strive logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.