Speltips inför Sevilla – FC Barcelona 23/2: Toppmöte i Spanien

Simon Pålsson Publicerat: 22 februari 2019

Det blir hundraprocentigt fokus på målmarknaden i det speltips som vi lagt upp inför lördagens möte mellan Sevilla och FC Barcelona i La Liga.

Annons:

Det är avspark redan 16:15 i det som utan tvekan är det mest kittland mötet från den spanska ligafotbollen på lördagen. Då spelas det nämligen ett het möte mellan Sevilla och FC Barcelona där hemmalaget är i stort behov av poäng.

Ambitionen den här säsongen är att åter ta sig till Champions League och för att det ska bli vreklighet behöver laget alltså sluta topp fyra. Det är givet vilka tre lag som ligger före – FC Barcelona, Atletico Madrid och Real Madrid – men därefter ska Sevilla komma. Just nu har de bara någon liten poäng till godo på närmast jagande lag varpå det är viktigt att ta poäng i kommande matcher.

FC Barcelona har faktiskt bara en vinst på sina fem senaste matcher och trots att det varit många tuffa utmaningar är det aningen oroande. Lionel Messi är visserligen tillbaka i laget nu, men det hjälte föga mot Lyon i veckan. Då slutade matchen 0-0. Märk väl att FC Barcelona toppar La Liga med god marginal och inte har samma poängstress.

Spel på målmarknaden

Hemmalaget har både Nolito och Sergio Escudero på sin skadelista. Det är två spelare som gärna hade fått vara tillgängliga. Än mer oroande är att det därutöver finns ett par osäkra kort att förhålla sig till också. Daniel Carrico, Jesus Navas, Maxime Gonalons och Joris Gnagnon kan komma att bomma mötet.

Hos FC Barcelona är det viktiga mittfältsankaret Arthur fortfarande skadad och det har vållat vissa problem, bland annat mot Lyon i veckans Champions League. Vidare är Rafinha och Jasper Cillessen otillgängliga på grund av skador. Thomas Vermaelen är förhoppningsvis i speldugligt skick.

Det här är bara en av många saker som talar för en lite målsnålare historia här. Det känns inte som att matchen kommer att explodera på samma sät som den hade kunnat göra för ett tag sen. Lagen kommer lägga sig an med en annan försiktighet.

Under 3,5 mål spelas till 1,67 gånger insatsen hos Betfair.

Annons:
  Rygga spelet hos Betfair – Få upp till 2 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 3,5 mål
Odds:  1,67 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betfair
Spelstopp:  16:15, lördag 23/2
TV:   strive logo
Stream:   strive logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.