Speltips inför Sevilla – Leganes 3/5: Spanskt möte

Simon Pålsson Publicerat: 2 maj 2019

Sevilla är klara favoriter mot Leganes och med tanke på tabelläget i La Liga går det att förstå vårt speltips inför den 3 maj 2019.

Annons:

Spanskt möte i La Liga. Det går minsann inte att klaga på hur fredagskvällen artar sig. Runt om i fotbollens Europa spelas det toppmatcher i såväl Serie A, Premier League, Bundesliga som Ligue 1. Det är vad vi kallar underhållning i toppklass och givetvis väl inte spanjorerna vara sämre än så och hakar på trenden. Det tackar vi för.

Sevilla har just nu chansen att ta sig upp till en Champions League-plats och det är såklart det stora målet med säsongens sista matcher. Just nu ligger Getafe på samma poäng men bättre målskillnad och det här kommer bli ett getingbo till säsongsavslutning. Sevilla har i princip allting i egna händer och måste då vinna sina sista matcher. Först ut är det kanske lättaste mötet på pappret när Leganes gästar.

Leganes har en fullt ok trend med sig inför den här matchen och tack vare två rätt bra månader ser laget nu ut att ha säkrat ett nytt kontrakt. Det krävs tidernas genomklappning – och upphämtning av lagen bakom – för att så inte ska bli fallet och det vågar vi lova att det inte kommer att ske. Det känner förmodligen såväl ledare som spelare också, någonting som påverkar lagets sätt att spela hädanefter.

Målspel hämtas

En intressant sak att ha med sig inför den här matchen är att Sevilla faktiskt är ett rätt starkt hemmalag med minst två gjorda mål i sju av sina åtta senaste hemmamatcher i ligaspelet. Dessutom har laget tre raka vinster inför sin hemmapublik och ser allt starkare ut. Det är ett lovande facit att ha med sig inför den här matchen också.

Leganes är å sin sida ett riktigt svagt lag vad gäller bortaspelet och har på två säsonger bara tre vinster på bortaplan. Det är allt annat än ett lovande och starkt facit. Nu ska kontraktet dock vara säkrat, så det är inte samma akuta stämpel över laget längre. Därför behöver vi heller inte bekymra oss mer än så.

På förhand håller spelbolagen Sevilla som klara favoriter här och hemmafacit talar för en ny stabil vinst. Men känslan är att det kan bli lite krampaktigt och inget av lagen har visat någon strålande offensiv form. Dessutom litar vi på att Leganes har en lite mer defensiv inställning här.

Under 3 mål (asian handicap) spelas till 1,73 gånger insatsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 3 mål (asian handicap)
Odds: 1,73 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  21:00, fredag 3/5
TV:   Matchen sänds inte på svensk tv.
Stream:   strive logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.