Speltips inför Sevilla – Real Sociedad 29/9: Alexander Isak igen

Simon Pålsson Publicerat: 29 september 2019

Får Alexander Isak starta när Real Sociedad möter Sevilla på bortaplan i La Liga sent på söndagskvällen den 29 september 2019? Det återstår att se.

Annons:

La Liga sent på söndagskvällen och för svensk del är mötet som då väntar extra intressant. För på planen väntas Alexander Isak finnas, om än inte från start men i ett inhopp under matchens gång. Så här långt har den svenske anfallaren imponerat i stort sett varje gång han har fått chansen.

Real Sociedad har faktiskt öppnat säsongen riktigt starkt och är med i toppen, strax bakom serieledarna. Det är förmodligen stora delar av förklaringen till att Alexander Isak ännu inte är given i startelvan – laget har alltså presterat bra även utan honom.

Sevilla då? Jo, laget står på två raka förluster efter 3-2 borta mot Eibar och 0-1 hemma mot Real Madrid på sistone. Men innan dess öppnade man säsongen med tre vinster på fyra omgångar. Det är ändå ett bra facit att ha med sig.

Den här säsongen blir av allt att döma extra jämn i La Liga och för lag som Sevillas del handlar det om att vara med från början. Lita på att laget går för att vinna den här matchen. Tre poäng behövs.

Annons:

Bra slageläge för gästerna

Efter att ha missat ett par matcher med sjukdom är nu Sergio Reguilon tillbaka i matchtruppen och väntas konkurrera om en plats i startelvan efter att ha varit med på veckans träningar. Det är lovande för hemmalagets del. Däremot råder stor osäkerhet kring Daniel Carrico, som drog på sig en skada mot Eibar förra veckan.

Asier Illarramendi har skadat sig och kommer inte spela på ett tag för Real Sociedad, men det spännande lagbygget har ändå stora möjligheter att fortsätta göra bra resultat. Alexander Isak närmar sig förmodligen en startplats, men får troligen inleda på bänken igen här. Detta trots att många menar på att han verkligen förtjänar att starta. Martin Ödegaard är och fortsätter att vara en av lagets viktigaste spelare.

Det här är två lag som i inledningen av säsongen visat ganska fin form och det vi tror på är en offensivt inriktad match. Att båda lagen har sina absoluta styrkor i offensiven ser vi som självklart. Mål har inte varit någon bristvara hittills.

Båda lagen göra mål spelas till 1,71 gånger insatsen hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,71 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  21:00, söndag 29/9
TV:  spoartkanalen logo
Stream:  cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

Annons: