Speltips inför Villarreal – Alaves 25/10: John Guidetti får chansen?

Simon Pålsson Publicerat: 25 oktober 2019

Deportivo Alaves eller Villarreal? Det är frågan inför fredagsmötet i La Liga.

Annons:

La Liga en fredagskväll är ingen dålig underhållning och den här veckan fokuseras det på mötet mellan Villarreal och Deportivo Alaves, två lag som tack vare en såsig start på säsongen från andra lag ändå ligger med bra i racet.

Efter en svag inledning har Deportivo Alaves nu plockat två vinster på sina tre senaste och därmed är trenden försiktigt på uppåtgående. Nu har man elva poäng och ligger i mitten av tabellen, endast tre poäng bakom Villarreal.

För deras del är det 14 poäng som gäller och fyra vinster på de sex senaste. Dessutom har man ett bra placeringsläge, sjua i tabellen, som gör att man snart kan avancera om det vill sig väl. Tabelltoppen är som bekant ruskigt jämn.

Annons:

Får John Guidetti speltid igen?

Det har inte varit någon vidare inledning på säsongen för John Guidetti i Deportivo Alaves. Det såg länge ut som att han inte skulle få någon som helst speltid, men på sistone har han ändå fått ett par inhopp som gör att det finns lite hopp om det.

Den svenske landslagsanfallaren har tidigare flaggat för att han behöver söka sig vidare om inte annat – där det funnits reella tankar om att faktiskt återvända till svensk fotboll och Allsvenskan. Där borde han kunna få chansen i ett topplag, om än att han inte har imponerat på ett bra tag.

Inför den här matchen saknas Rodrigo Ely och Tomas Pina möjligen för bortalaget. Dessutom väntar vi oss att John Guidetti sitter på bänken inledningsvis.

Villarreal saknas Bruno Soriano och Ramiro Guerra. Trots att klubbens bästa målskytt genom tiderna, Giuseppe Rossi, är tillbaka kommer han inte att göra några minuter på ett bra tag. Så här långt tränar han försiktigt upp sig.

Vår känsla är att det här blir en ganska offensiv match.

Båda lagen göra mål spelas till 2,00 gånger insatsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  21:00, fredag 25/10
TV:   cmorefotboll logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 
Annons: