Speltips inför Villarreal – Athletic Bilbao 3/11: Tätt möte

Simon Pålsson Publicerat: 3 november 2019

Villarreal gäller som favoriter, men kommer att behöva göra en bra prestation hemma mot Athletic Club i La Liga.

Annons:

Det här är en minst sagt speciell inledning på den spanska ligasäsongen och efter elva spelade omgångar har tabellen fortfarande inte riktigt satt sig. Föga förvånande är det ändå de allra största elefanterna som kopplat något slags grepp längst upp i La Liga, men om Europaplatserna är det fortfarande huggsexa.

Villarreal och Athletic Bilbao är två klubbar som rimligen ska vara med längst upp för att hota utanför de allra främsta placeringarna. För att kunna utmana Real Madrid, FC Barcelona, Sevilla och Atletico Madrid krävs nog att förutsättningarna ändras lite över tid.

Men att kunna ta en Europaplats eller spränga sig in som fyra eller trea i tabellen är eller bör inte vara någon omöjlighet.

Inledningen på den här säsongen vittnar också om att Europaracet kommer att bli tätt. Villarreal har 17 poäng och ligger därmed en poäng före söndagens motståndare. En vinst skulle göra att man plötsligt klättrar upp en del i placeringar, möjligen upp som femma eller sexa.

Annons:

Ett målspel hämtas

På hemmaplan är det ingen hemlighet att Villarreal är ett mycket starkt lag och med 25 gjorda mål hittills kan vi enkelt konstatera att man är ett målstarkt, roligt lag att titta på. Eller vad sägs om att man gjort minst två mål i åtta av sina tio senaste matcher in för sin egen hemmapublik? Detta är tio matcher utan förlust för övrigt.

Trenden vad gäller mål är något mer deppig för gästerna, som bara har gjort elva mål framåt hittills. Det går att jämföra med hemmalagets 25 mål. Det som däremot är mer lovande är deras defensiva facit – som varit anledningen till att man ändå gått ganska bra.

Men här tror vi snarare att det är Villarreal som sätter ton och tempo i matchen. Det är deras hemmaplan, det är deras sätt att spela matchen som kommer att forma matchbilden mer tydligt. Det är ändå vår övertygelse så här på förhand.

Båda lagen göra mål spelas till 1,88 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 500 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Annons:

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,88 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet
Spelstopp:  14:00, söndag 3/11
TV:    cmorelivetre logo
Stream:    cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 
Annons: