Speltips Levante – Barcelona 11/5: Vill gå på knock

Simon Pålsson Publicerat: 11 maj 2021

FC Barcelona har ambitionen att gå på knock borta mot Levante, men har man den kapaciteten i La Liga den här säsongen?

Levante - FC Barcelona

18+ år - Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Med tre omgångar kvar att spela i den spanska högstaligan La Liga ska det nu till att avgöras vilka som egentligen vinner ligan och om Atletico Madrid har det i sig att tappa den här serieledningen som man egentligen har haft hela året?

Det är tre matcher kar att spela för alla lag i toppen och i botten är det minst lika spännande. Men med nio poäng ner, och ett gäng lag emellan, är det matematiskt omöjligt att Levante inte står därmed nytt kontrakt i slutet av säsongen. I princip. Det behövs en poäng till för att döda alla tvivel.

Nu vill man säkert ta den hemma mot FC Barcelona, som man förlorade med uddamålet mot på bortaplan tidigare den här säsongen. Men är det verkligen realistiskt?

Levante har haft en bra tendens att streta emot i många hårda matcher den här säsongen, men spelar nu mot ett FC Barcelona som faktiskt har en bra bortatrend med sig. Men samtidigt är FC Barcelona inte samma maskin som tidigare och när det nu är skarpt läge tror jag att man har det i sig att hacka fram lite.

Spelbolagen är i mina ögon lite väl benägna att lita på FC Barcelona inför den här matchen och det öppnar för ett spel på målmarknaden.

Odds i La Liga

Alla som har följt den här spanska ligasäsongen vet att FC Barcelona inte har haft alla sina bästa spelare tillgängliga under säsongen och på vårkanten har man länge fått klara sig utan bland annat Philippe Coutinho och Ansu Fati, två minst sagt viktiga spelare för offensiven när dessa är i toppform.

Sergio Busquets ser också ut att behöva stå över den här matchen och det FC Barcelona som tidigare hade en så stark och bred trupp att man tålde den här typen av tapp känns nu lite mer känsliga för den här situationen.

Levante har som bekant skrällt mot ett antal topplag under säsongen och bör ha goda chanser att göra någonting den här tisdagskvällen också. Nu har man José Campana, Nikola Vukcevic, Nemanja Radoja och Sergio Postigo som ett gäng halvtveksamma spelare på förhand. Låt oss se om dessa tre finns med i startelvan eller matchtruppen trots allt.

Levante har en lite sämre formtrend på slutet och kan få svårt att streta emot mot FC Barcelona, som har vunnit elva av sina tolv senaste bortamatcher i La Liga.

Under 4 mål (asian handicap) spelas till 1,70 gånger smeten hos CampoBet.

  Rygga spelet hos campobet – Hämta 100 kr bonus!

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen

Speltips:

Speltips: Under 4 mål (asian handicap)
Odds: 1,70
Bolag: CampoBet
Spelstopp: 22:00, tisdag 11 maj 2021
TV:  cmorefotboll logo
Stream:  cmoreplay logo

Jämför odds: